Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha valakire azt mondjátok, nem az esetetek, de jól kijöttök vele, akkor lehet még belőle valami?
Ha igen, akkor kérlek írjátok le, mivel lehet ilyen helyzetben levenni titeket a lábatokról!
18/F
hátha nem esetem külsőre, de valami pluszt érzek a személyiségében, és érdekes, vagy izgalmas számomra akkor igen..akkor megtetszhet külsőre is akár...de ha úgy érzem hogy nem tetszik valamiért nem és szimplán jó fej kedves, szimpatikus akkor sem, ha nem vonz külsőre egyáltalán. Meg a személyisége sem ragad meg annyira. De szerintem mindenkinél máshogy van, főleg a korodbelieknél. ennyire nem bonyolitják meg:) Vagy igen?
24 l
Szivesen!:)
Hát ezt igy nem lehet előre tudni, attól függ milyen a lány személyisége, mennyire vannak kialakult dolgai erről.Nem tudom milyen tulajdonság kell neki ahhoz hogy megfogja egy pasi személyisége, leht nem is gondolkozza túl..
Ő is 18?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!