Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Depressziós lennék, már most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lennék, már most sajnálom a párom és még el sem hagytam?

Figyelt kérdés
Semmi vágy több a rossz dolog mint a jó vele kapcsolatban, mégis sajnálom. Átélem hogy milyen rosszul fog neki esni ha elhagyom mert tudom hogy ő még szeret.

2012. aug. 21. 17:17
 1/9 AndreaMariann ***** válasza:
50%

Sose legyél együtt sajnálatból valakivel,mert azzal a saját lelkednek ártasz...ilyenkor megéri egy kicsit "önzőnek" lenni.

Olyan emberrel legyél együtt,akit szeretsz.:)

2012. aug. 21. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem fogom magam rosszul érezni, ha látom szenvedni?
2012. aug. 21. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell látnod szenvedni. A szakítás után úgyis érdemes növelni a távolságot, hogy a sebek gyógyuljanak. Másrészt pedig ne a rossz oldalát lásd, hanem a lehetőségeket, hogy újra a magad ura lehetsz és a te életed ettől jobb lesz.
2012. aug. 21. 17:24
 4/9 ASOT ***** válasza:

Andikának igaza van! :)

Nem az hogy fogod e avagy sem, hanem ne érezd !

Gondolj ugy rá, hogy nyitsz egy új fejezetet az életedben.

Ez egy fejezet volt, Luszászítá és Ármándónak elváltak útjaik, a következő fejezetben annak lehetünk a tanúi , h Luszászítá miként lel rá ismét a boldogságra....

És Ármándót meg felejtsd el ne légy ilyen lelkis!

2012. aug. 21. 17:24
 5/9 AndreaMariann ***** válasza:
Hogyne éreznéd rosszul magad,de az semmi ahhoz képest,amilyen nagy-nagy kő legördül majd a szívedről,hogy végre,na vééégre elhagytam azt az embert,akit nem szeretek,nem akarom ölelni,csókolni.
2012. aug. 21. 17:30
 6/9 AndreaMariann ***** válasza:

ASOT,nagyon szépen köszönöm,egye fene,neked is igazad van.

:)

2012. aug. 21. 17:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak az a bibi hogy összeköt minket egy kis lélek egy kis ember a közös gyermek aki még igen kicsi.És a távolságot így nehezen tartom majd vele mert sűrűn fogja látogatni gyermekét aki 5 éves.
2012. aug. 21. 17:32
 8/9 AndreaMariann ***** válasza:

Na ez így már bonyolultabb,viszont még mindig ugyanaz a véleményem...hidd el,az a kis lélek,azt szenvedné meg a legjobban,ha együtt maradnátok úgy,hogy Te nem szereted a párod.Az elválás is nehéz,de lehet kulturáltan csinálni.

Ne félj meghozni ezt a döntést,hiszen a Te boldogságod függ tőle...

2012. aug. 21. 17:34
 9/9 ASOT ***** válasza:

köszi Andika! :) (csak próbáltam nem hivatalosan írni a dolgot)

ajjajjajj ez így azért más.....

lényegesen más egy babával....

Ha az apuka szereti a kicsit akkor sosem fog lemondani róla olyan szinten, hogy sosem akarja látni, ergo láthatások lesznek! ÉS így valóban nehéz lesz elszakadni.

ÉS nem lehetetlen de nem is könnyű párt találni gyermekkel, de nem lehetetlen. Csak előbb meg kell nyugodni, rendeződniük kell a körlüményeknek.

De szerintem nagyon jól tudod te is, hogy egy gyerek az nem összetartó erő, amiatt nem szabad! Mert mind a 3 man megsínylitek.

2012. aug. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!