Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nem írom le az egész sztorit mert hosszúkásra sikerülne. De van egy srác akivel jártunk de szakítás lett a vége. Azóta majdnem egy fél év eltelt és többször is szóba jött hogy újrakezdjük. De mindig félbemaradt. Azt mondta attól fél hogy újra megbánt. Viszont barátság extrákba belemenne. Aztmondta hogy járásnál nagyobb a felelősség..én viszont nem megyyek bele ebbe a köztes dologba. Viszont értelme van abban reménykedni hogy őjra összejövünk?
2012. aug. 21. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
húha..téged nem bánt hogy csak sexuálisan akarna kihasznmálni?...mert engem e nagyon bántana és elvileg ő nem akar téged bántani...én nagy ívben elkerülném a helyedben...ez nagyon megalázó
2012. aug. 21. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne reménykedj benne, valószínűleg ö még nem érett egy rendes kapcsolatra amit meg is mondott, nem tudsz vele mit csinálni. Méltányold hogy legalább őszinte volt. hidd el nem egy pasi nem mondta volna csak használt volna mint egy zsepit aztán eldob.
2012. aug. 21. 16:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is nem megyek bele ebbe az extrás dologban. Viszont jóban vagyok vele, úgyhogy semmiképp nem kerülöm el, csak azt nem tudom hogy tegyek-e azért hogy újra legyen köztünk valami vagy sem.
2012. aug. 21. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy benne lenne a "barátság extrákkal" dologban, kár, hogy te sérülnél az egészben.
2012. aug. 21. 17:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt így nehéz elmagyarázni. Szeretett ebben biztos vagyok és talán most is. De én már unom, hogy azon rágódjak kezdjek-e vele valamit vagy sem. Lehet tényleg az lenne a helyes ha nem foglalkoznék vele :)
2012. aug. 21. 17:03
 6/9 Fülünyúl ***** válasza:
Ha már egyszer szakítottál valakivel, ott oka volt, amiért nem tudsz együtt élni vele. Akárhányszor próbálkozhatsz, ez már nem fog összejönni. Ha csak amolyan szexpartnernek, b*szspannak kellenél, ott meg rajtad áll, hogy képes lennél-e vele csak kefélni érzelmek nélkül, illetve, hogy nem csak azért mész bele minden hülyeségbe, mert félsz, hogy egyedül maradsz, pasi nélkül, szingliként. Csak azért, hogy legyen valami számodra biztosnak vélt pont, álpartner az életedben, felesleges erőltetni bármit is az exekkel kapcsolatosan. Nem véletlenül lettetek ex-ek, sose felejtsd. Inkább keress olyan valakit, akivel nem lesztek ex-ek soha.
2012. aug. 21. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne tegyél azért hogy legyen köztetek valami....ezek után...szexre azért jó lennél de bocs kapcsolat nem megy mert túl nagy a felelősség...milyen szánalmas már, és gyerekes...annyira kiábrándító..és gondolom normális fiúként ismerted meg mivel ragaskodsz hozzá de neked ez nem csalódás? hogy nem meri bevállalni a kapcsoltot de közben azért szexelni meg szexelne veled? engem ez nagyon bántana és nagyot csalódnék benne.
2012. aug. 21. 17:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is megvolt az volt az elvem, hogy sosem kezdem újra senkivel. Dehát a szerelem butít..és jön az hogy reménykedsz abban hogy megváltozott :)
2012. aug. 21. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
igen..megértelek a szerelem tényleg butít
2012. aug. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!