Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a legjobb barátommal járni? (Fiú/Fiú)
Szóval én is és a haverom 17. És ő bisex..én meg meleg vagyok..és hát. tudja hogy én meleg vagyok. és járni akar velem. Meg elvileg szerelmes is belém..és nem is én erőltetem a dolgot,hanem ő. ( Biztos hogy bisex,még mielőtt valaki mondaná.Ismerem 10éve.. )
És,hogy mondtam is neki,hogy de te úgyis elfordulsz a lányok felé..és úgyis csak szakítás lesz,aztán meg nem tudom hogy nézünk egymás szemébe..meg majd mikor felnőtt lesz? Én is nagyon szeretem őt..de aza baj,hogy mivel ő pasiból van..így könnyebben elfelelt,flegmább..mármint aranyos kedves..de úgybánik velem mint egy fiú haverjával.Szóval azzal nincs is gond hogy fiúsan kezel. mert nem szeretem énse a nyálas melegeket..de ha meg,csak így írja,hogy járjunk már..meg kiakarom veled próbálni..stb abban mi az érzelem? :((.
Ha tényleg szerelmes beléd akkor nem flegmázna veled... nem lehet, hogy tényleg csak ki akarja veled próbálni?
Első válaszolónak: nem kell hozzáfűzni kommentet ha ennyire nem szereted a melegeket... Ez nem betegség te bunkó... Nagyon jó emberek tudd meg, nekem nem egy ismerősöm van köztük és imádnivalóak és az egész társaságom is elfogadta őket.
Te pedig kedves kérdező... ne válaszolj az ilyen taplóknak és fontold meg jól mit csinálsz... Azért sok sikert a szerencsés döntéshez:)
Nos, én a legjobb barátnőmmel jártam, később egy fiú miatt hagyott el. Nálam is fennállt ez a dilemma, csak egy kicsit azért másképp. Először nem akartam és tiltakoztam az egész ellen, aztán jött egy hirtelen csók, ami mindent elsöpört. Belevágtam, mert nem akartam, hogy 20 év múlva azon idegeskedjek mi lett volna ha...
Az élet olyan rövid, a boldogság pedig olyan múlandó, hogy szerintem ha szembejön az esetleges boldogság, akkor ne menj el mellette. Ha szakítani fogtok, akkor diplomatikusnak kell lennetek és barátok maradhattok, csak rajtatok múlik.
Mi kicsivel több, mint 2 évig voltunk együtt, de a barátságunk szakítás után is megmaradt. A mai napig jólesik összebújni a legjobb barátnőmmel, vagy néha amikor nagyon ideges vagyok egy csókkal nyugtat meg. Maradtak érzelmek régről, de barátivá alakultak.
Azt tanácsolom, félelemből ne akard megakadályozni a szerelmeteket, de bárhogy is dönts, csináld úgy, hogy neked jó legyen!
Én szorítok Neked :)
L/23
Én nem nagyon értek ezekhez a fiú-fiú dolgokhoz, de szerintem kicsit túlbonyolítod. Neked tetszik a srác, neki is tetszel te, jóban vagytok, akkor egy esélyt mindenképp megér, nem? Az meg már csak rajtatok múlik, hogy ha szakítotok, utána barátok tudtok-e maradni. Fiú-lány között is van olyan, hogy barátok maradnak (bár ritka), de sztem fiú-fiú között ez könnyebben megy... bár lehet h ebben tévedek, nem tudom.
Egyébként meg eleve rosszul állsz hozzá az egészhez :P Lehet, hogy ott fog hagyni, lehet, hogy csak érzelem nélküli szexet akar, lehet, hogy el fog fordulni a csajok felé... de lol én se úgy állok hozzá egy csajhoz hogy nem jövök össze vele, mert lehet hogy otthagy XD Ha nem próbálod meg vele, lehet, hogy később bánni fogod.
16/F
szia
sztem ne járjatok ha ugyanolyan jo barátok akartok maradni, lehet később megbánnád
(én mindig úgyvagyok vele hogy a barát az barát, maradjon is az)de végülis neked kell meghoznod a döntést:)
sok sikert:)16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!