Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Külső vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Külső vagy belső szerint?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe még régen teljesen belezúgtam. Külsőre rettentően bejött. Felvettem msn-re és rengeteget beszélgettünk. Belsőre nem volt annyira szimpatikus, illetve "nem az én esetem". Én a félénk, érzékeny, romantikus srácokat szeretem, ő pedig lázadó és vadóc.

Ám vele nem jött össze a dolog, mivel neki barátnője volt. Így elkezdtem találkozgatni egy másik fiúval (csak teljesen barátilag!)

Ám ahogy egyre jobban megismertem őt, rájöttem, hogy ő a tökéletes belsőleg. Kedves, figyelmes, romantikus, vicces... Ám ő külsőleg nem annyira jön be (mint a másik srác)

S most itt a "probléma": már épp kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok a "második" sráccal, s most kiderült, hogy az "első" fiú szakított a barátnőjével... részben miattam! Mivel nagyon megtetszettem neki...

Kit válasszak? Kérlek segítsetek!

Köszönöm előre is mindenkinek.

16/L, 17/F, 17/F

2009. júl. 23. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Velem pont ilyen volt...a barátnőim azt mondták h nagyon tetszettem egy ilyen 1.tipúsú fiúnak...és is legszívesebben megcsókoltam volna...de most együtt vagyok a 2.típusú sráccal...ő olyan akire mindig is vágytam...sokkal többet tud adni mint az 1.hidd el

biztosan jó lehet egy macsó pasi, de sosem tudhatod mikor lép majd félre egy másik lány miatt...a 2. színt hoz majd az életedbe és nem vágysz majd semmi másra, csak rá. Nem fog hiányozni semmi, senki...:)

2009. júl. 25. 19:55
 12/14 anonim válasza:
a belső a legfontosabb...xd
2009. júl. 25. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a másodikat, mert nem tehet róla hogy hogy néz ki ezért neki soha ne legyen barátnője? az elsőnek meg akárhogy viselkedik legyen?
2009. júl. 25. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Jé, ugyanebben a helyzetben voltam én is :)

Én a belsőt választottam, és jobban nem is dönthettem volna!

Most őt találom a legszebb srácnak a világon, az a másik meg elbújhat mögötte. Mindenképpen úgy dönts, amerre a szíved húz!

2009. júl. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!