Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért habarodok bele időnként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért habarodok bele időnként újra és újra egy olyan fiúba akivel még nem is beszéltem?

Figyelt kérdés
3 évvel idősebb, nagyon visszahúzódó, szóval a félénkségéből adódóan nem nagyon beszélt amikor a múltkor náluk voltunk családostól. Nekem sem volt merszem hozzászólni, pedig az anyukája ki is küldött, hogy beszélgessünk, ha akarunk. Nem tudtam mivel szólítsam meg, amikor leszegett fejjel pakolászik. Már 2 éve mindig így vagyok vele, hogy egyszer folyton figyelem minden rezdülését, utána teljesen elfelejtem, aztán megint elkezd érdekelni. Mondjuk alig találkozunk. Ez segít a felejtésben. Szerelmes sem vagyok belé, csak szívesen megismerném, mert szimpatikus. Izgulok amikor ott van. Annyira, hogy párszor majd kiugrott a szívem. Pedig csak kijött leülni hozzánk a teraszra... 16/L
2012. aug. 20. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
azért habarodtál bele mert nem tudsz róla semmit. az agyadban elképzelted valamilyennek, pedig halvány lila gőzöd sincs hogy milyen valójában. viszont "tökéletesnek" idealizálod. szóval ismerd meg! aztán meglátod elég jó-e....
2012. aug. 20. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudok róla egy pár dolgot, mivel az anyukája meg anya jó barátnők, és már meséltek róla. Mondjuk lehet, hogy részben azért izgat ennyire, mert kíváncsi vagyok.
2012. aug. 20. 19:32
 3/6 Pityeeesz ***** válasza:

Pont ezt akartam írni :)

2012. aug. 20. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
jó jó persze mindenkiről tudsz pár dolgot, hiszen az emberek látják egymást, hallanak egymásról...de érted......
2012. aug. 20. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert lány vagy, csak a külsőt nézed, ezért lényegtelen h milyen belülről, v egyáltalán tudsz-e beszélgetni vele.
2012. aug. 20. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:

első: Igen, értem én. Igazad van. :)

Külsőre teljesen átlagos. Nem tartozik a 'hú nézd de helyesek' közé, de szerintem ettől még semmi gond nincs a külsejével.

2012. aug. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!