Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt kaptam első évfordulónkra!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kaptam első évfordulónkra! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kaptam tőle egy leértékelt akciós árú nyakláncot.

Swarovski, de kicsit furán érintett hogy leértékeltet vett... meghát egy nyaklánc, nem tudom...

2500 ft-ba került. Nem csúnya de ennél kicsit többet vártam, titeket hogyan érintene ez?

2012. aug. 20. 18:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egyébként szándéknak tényleg szép, és az számít. Oké hogy nem egy új autó de így is nagyon szép.

Mellékesen mondjuk én még mindig azt nem értem, hogy erre te hogy jöttél rá? Te kérdezted hogy mennyibe kerül, mondjuk az is illetlenség, de ha meg ő adta valahogy tudtodra az még inkább. Szóval ezt nem értem.. Egyébként meg, nem ismerem a körülményeket, a lényeg hogy örülj hogy gondol rád. Persze tény hogy lehet rossz ajándékot is venni, vagy baromira nem alkalomhoz illőt, de ez szerintem belefér.

2012. aug. 20. 19:26
 22/30 anonim ***** válasza:
örülj neki, jobb mint egy használt bicikli !!!
2012. aug. 20. 19:29
 23/30 A kérdező kommentje:
őő hát én egy közös programnak jobban örültem volna, de qrvázzatok nyugodtan, jót nevettem :D
2012. aug. 20. 19:45
 24/30 anonim ***** válasza:

Akkor mért nem szervezted meg?

Szerintem nem gondolatolvasó.

Ő viszont maradandót akart adni.

És mért baj,ha éppen akciós??Kevesebbet ér az érzése??

De még mindig nem tudjuk,hogy Te mit adtál.

2012. aug. 20. 20:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
ha nem igényleg az ajándékot, lehet előre kéne szólni, mert általában a csajok szokták szeretni, én emúgy lóf@szt vettem volna a se¤¤edbe, de nem sajnáltam volna rá a pénzt, kerül, amibe kerül
2012. aug. 20. 20:32
 26/30 anonim ***** válasza:
húha, én meg semmit sem kaptam........
2012. aug. 20. 20:47
 27/30 anonim ***** válasza:
a kérdéstől függetlenül, tényleg ennyire nem érdekel senkit, hogy az ajándéknak KIDERÜLT AZ ÁRA. Hát akkor azt hiszem mostantól én is blokkostul, árcédulástól adom majd az ajándékaimat.
2012. aug. 20. 20:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt írtad volna, hogy mást vártál nem többet. Magyarázkodj csak r*banc. ;)
2012. aug. 20. 21:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Most már hiába mented magad kislány. :D Közös program? Érdekes, a kérdésben pont azt írtad, hogy kevesellted a leértékelt nyakláncot, nem is annyira tetszik és többet vártál. Akkor miről beszélünk?
2012. aug. 21. 09:47
 30/30 A kérdező kommentje:
húha, ti aztán kemények vagytok, mint a kád széle :) :D
2012. aug. 21. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!