Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt kaptam első évfordulónkra!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kaptam első évfordulónkra! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kaptam tőle egy leértékelt akciós árú nyakláncot.

Swarovski, de kicsit furán érintett hogy leértékeltet vett... meghát egy nyaklánc, nem tudom...

2500 ft-ba került. Nem csúnya de ennél kicsit többet vártam, titeket hogyan érintene ez?

2012. aug. 20. 18:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy ennél többet vártál? Te kis kitartott k*rva.
2012. aug. 20. 19:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Te mit vettél a barátodnak évfordulóra?

Engem hogy érintene? Megölelném a barátom, és azt mondanám: "Édesem, nagyon szépen köszönöm az ajándékod! Szeretlek!"

2012. aug. 20. 19:09
 13/30 anonim ***** válasza:
Erre inkább nem is mondok semmit :).........csak annyit.hogy nagyon hülye lehetsz és most visszafogtam magam
2012. aug. 20. 19:11
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, hogy gondolt rám, és olyat vett, ami szép (hiszen te írtad, hogy nem csúnya.)

Aztán ha meghallanám, hogy így vélekedsz róla, valószínűleg felmerülne bennem a szakítás, mivel én biztos nem lennék együtt egy ilyen illetővel (gyanítom, lánnyal). Ha tényleg az a lényeg, hogy mennyibe kerül az ajándék... Kemény lelkivilágod lehet neked.

2012. aug. 20. 19:12
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit vegyen, kacsalábon forgó palotát amiért 1 éve dughatja az elkényeztetett p*csádat??
2012. aug. 20. 19:13
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Te mit is vettél??

Mi 30 éve közösen veszünk egy,azaz 1 üveg pezsgőt.

Na erre varrjál gombot!!

Mert nem az ajándék ára a fontos,hanem az érzések.

2012. aug. 20. 19:15
 17/30 anonim ***** válasza:
79%

Az én volt barátnőm egyszer megjegyezte, hogy a csoki amit vittem neki, épp akkor akciós volt a boltban.

Na, többek között ezért is már csak volt barátnőm.

Csak remélni tudom, hogy érted, mi a probléma a hozzáállásoddal...

2012. aug. 20. 19:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

szánalmas vagy...én az első évfordulónkra egy 3 vörös rózsából készül csokrot kaptam...és annyira örültem neki hogy majdnem elsírtam magam...nem értem a problémád...

N22

2012. aug. 20. 19:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Lássuk csak,, lássuk csak.. én mondjuk először is azt gondolnám, hogy ő volt olyan hülye, és modortalan hogy rajta hagyta az árat az ajándékon?? Vagy másképp derült ki.
2012. aug. 20. 19:20
 20/30 anonim ***** válasza:
fogadjunk ő nem is vette neki semmit ;)
2012. aug. 20. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!