Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kaptam első évfordulónkra! Mit gondoltok?
Kaptam tőle egy leértékelt akciós árú nyakláncot.
Swarovski, de kicsit furán érintett hogy leértékeltet vett... meghát egy nyaklánc, nem tudom...
2500 ft-ba került. Nem csúnya de ennél kicsit többet vártam, titeket hogyan érintene ez?
Te mit vettél a barátodnak évfordulóra?
Engem hogy érintene? Megölelném a barátom, és azt mondanám: "Édesem, nagyon szépen köszönöm az ajándékod! Szeretlek!"
Én örülnék neki, hogy gondolt rám, és olyat vett, ami szép (hiszen te írtad, hogy nem csúnya.)
Aztán ha meghallanám, hogy így vélekedsz róla, valószínűleg felmerülne bennem a szakítás, mivel én biztos nem lennék együtt egy ilyen illetővel (gyanítom, lánnyal). Ha tényleg az a lényeg, hogy mennyibe kerül az ajándék... Kemény lelkivilágod lehet neked.
Te mit is vettél??
Mi 30 éve közösen veszünk egy,azaz 1 üveg pezsgőt.
Na erre varrjál gombot!!
Mert nem az ajándék ára a fontos,hanem az érzések.
Az én volt barátnőm egyszer megjegyezte, hogy a csoki amit vittem neki, épp akkor akciós volt a boltban.
Na, többek között ezért is már csak volt barátnőm.
Csak remélni tudom, hogy érted, mi a probléma a hozzáállásoddal...
szánalmas vagy...én az első évfordulónkra egy 3 vörös rózsából készül csokrot kaptam...és annyira örültem neki hogy majdnem elsírtam magam...nem értem a problémád...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!