Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat-e a távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat-e a távkapcsolat?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tekinthetö kapcsolatnak. Én nem tudnék ugy együtt lenni valakivel, hogy nem talàkozunk minimum heti 2-3x. Nekem fontos a testi kontaktus:)
2012. szept. 17. 21:38
 12/14 Gyakori Ferenc ***** válasza:
igen, a távkapcsolat is egy kapcsolat. nekem 2 komoly kapcsolatom volt, minda 2 távkapcs. viszont a #3. válaszoló véleményét osztanám; én is egy jó nagy, mélyről felkrákogott turhácskával tudnám jellemezni... de próba szerencse, van olyan akinek bejön.
2012. szept. 26. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat az nem minden embernek való!Nekem volt 1 éves 3 ehetnte talákoztunk,de halál!!Senkinek nem kívánom azt a feszűltséget és a másik hiányát,egyre többször találkoztok,egyre jobban igénylítek a másik jelenlétét és egyre egyre rosszabb és kilátástalanabb!!Én csak kemény idegzetüeknek ajánlom!Én nem vagyok féltékeny típus soha nem voltam az,de a távkapcsolat előhozta belőlem.Arról nem is beszélve hogy vannak idők amikor igen is jó lenne a másikat átőlelni vagy legalább jó lenne ha ott lenne melletted!Én csak mazoistáknak ajánlom!Aki itt írta hogy hetente találkoznak 3 napot,az nem távkapcsolat,az még simán viselhető!Sőt még talán jó is az úgy mert annál jobb a találkozás és az együtt lét és nem unják meg egyást!De nálunk 3 hetente volt találkozó és kikészített teljessen...a kérdésr válaszolva ha hetente tudtok találkozni vagy legalább 2 hetente akkor kapcsolat,azon flűl már egy nagy rakás sz@r de nem kapcsolat!
2012. szept. 26. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
igen távkapcsolat is párkapcsolat,ha feltételek meg vannak
2012. okt. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!