Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik, falnak mennék legszívesebben most rogton. Hogy lehet ebbol kimászni?
Jártatok akkor is már? Mert ha nem, akkor fölöslegesen érzed magad rosszul emiatt.
Képzeld, ha mindenki azon nyavalyogna, hogy "előttem miért szeretett már mást is?" ....egy boldog kapcsolat sem volna!
Ne azzal törődj akkor mi volt, most téged szeret és ez a lényeg:)
én megértelek :(. Az ilyenek nekem is rosszul esnek. Most volt egy elég durva összeveszésem (nem ilyen dolog miatt) és a lelki beszélgetés alatt szóba került a facebook.
Meg amiről a második beszél. Tehát pontosabban, hogy meg kell próbálni illetve nem meg próbálni, hanem alapból nem jó túl komolyan venni a facebookot, meg az ottani kommenteket, likeolásokt. PL.: nem likeolta az új képem, nem is szeret :(:(.
Jó persze logikusan vannak határok, "igen gyere át, és szexeljünk egész este!!" az azért érdekes lenne. De ha akkor még nem jártatok akkor elhiszem hogy rossz érzés, de gondolj arra hogy akkor még nem ismert téged és azóta már téged szeret.
Vagy majd valamikor mégis beszélheted vele, nem letámadni hogy mit ír ilyeneket, csak hogy ez neked rossz érzés volt, aztán csak megnyugtat hogy ne aggódj miatta.
ja meg hogy miért fáj ennyire. Szerintem azért, mert még nem érzed úgy hogy,, nincs meg az a biztonság érzet, hogy ti összetartoztok, szeretitek egymást, stb. Persze szeretitek egymást, csak azért még ki tud zökkenteni egy két ilyen dolog.
Nekem is van egy barátom, korábban ami igazából nem rég, engem is zavartak kissé amikor mások kommenteltek, ő meg vissza írt, mert úgy éreztem hogy "nah jó teljesen háttérbe szorulok", az meg evidens hogy most nem fogok minden hülyeséget kommentelni csak mert, hogy én is írjak.
ÉS jó hülye is voltam. Mert pont 1-2 napja összevesztünk, sajnos eléggé, és megijedtem, de a lényeg hogy volt egy vitánk teljesen hülyén láttam az egészet mint rájöttem. Sokkal jobban kedvelt mint hittem, annak ellenére hogy nem írt 800ezer kommentet a képeim alá. Hát csak kibékülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!