Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom testvéreinek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom testvéreinek kéne vennem valami ajándékot szülinapra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Barátom tesóinak (egy fiú, egy lány), kb. akkor van szülinapjuk, mikor a barátomnak (pár nap különbséggel)

Mikor megyek köszönteni barátomat, kéne nekik is vinnem valamit? Egyébként még nem ismerem őket, egyikükkel 1-2 alkalommal beszéltem msn-en. Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt kb. Párom velem egyidős, a tesói idősebbek pár évvel.

Ha "kell" ajándékot vnnem, akkor mit?

19/L

2012. aug. 19. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nemkell..

Hacsak nemálsz úgy anyagilag, van kidobnivaló pénzed.

Esetleg ha mégis akarsz, akkor viszel egy csokit, vagy ilyesmit. És kész.

2012. aug. 19. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint egy tábla csoki bőven megteszi, mivel nem ismered őket. Lényeg az hogy gondoltál rájuk is.
2012. aug. 19. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen valami apróságra gondoltam. :D Akkor szerintem viszek nekik 1-1 tábla csokit :D köszi :)
2012. aug. 19. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

valami bonbont inkább mint, hogy táblás csokit

de illik vinni valamit ha akkor van nekik is

2012. aug. 19. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is bon bont inkább.
2012. aug. 19. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerelem szex témakörben.egy kissebb műfütyit talán,,
2012. aug. 19. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ezt sosem értettem miért "kell". Öcsém barátnője komoly anyagi kiadásokba verte öcsémet a spórolt pénzéből, hogy az egész családnak megfelelő ajándékot adhasson... Anya lehordta a halálba a kiscsajt, hogy amíg nem házasok, addig kvára ne vetessen öcsémmel 5ezres borokat, és hasonlókat (18 éves, pár hónapos kapcsolatban, és semmi bevétele nincs, anyától kért pénzt erre, azért derült ki) mert ez orbitális tahóság a részükről...

Én nem szeretem barátom családját, anyukáján kívül, de neki se szoktam venni semmit, és nincs belőle gond, nem érdekli. Bár tény, hogy általam nagyon sok előnyös üzlethez jutottak, de ajándékot nem veszek "muszájból", és senkitől nem is várom el...

21L

2012. aug. 19. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
fölösleges
2012. aug. 19. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Neked nem kell semmit se adni nekik. Attól még, hogy a barátod családja, nem várják el tőled, sőt, valószínűleg kellemetlen helyzetbe hozod őket, mert nem számítanak rá. Hogy reagálják le a köszöntésed? Szóval nem jó. Később se kell ajándékot venni, ha házasok lennétek akkor pedig közös ajándékot adnátok. Felejtsd el.

28F

2012. aug. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!