Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lufi szülinapra.28 L és F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lufi szülinapra.28 L és F nagyon gáz?

Figyelt kérdés
most volt a 28. szülinapom és a barátomtól egy csomag lufit kaptam...azt hittem valami vicc...felfújta őket, vett hozzá ilyen műanyag fújót és azzal "játszottunk" dobáltuk őket, végülis jópofa volt, de kicsit hülyén éreztem magam, hogy ennyi?? gyereknek néz vagy mi? még egy virág legalább vagy egy vacsi vagy bármi apróság jó esett volna, majdnem egy éve vagyunk együtt és 28 évesek vagyunk
2012. júl. 24. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idős korban már illene valami komolyabb karlánc, fülbevaló. Esetleg egy nyaralás. Ennél sokkal jobban is ki lehetne jönni. Szerintem ideje váltani, ha még akarsz valamit az életben.
2012. júl. 24. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Gáz.
2012. júl. 24. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyon gáz, szerintem nagyon nem volt szép tőle, én ha nem ismernék valakit és szülinapjára meghívna nagyobb értéket vennék mint egy lufi...
2012. júl. 24. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
igyekezett!készült!ez jutott eszébe...akarta hogy emlékezetes legyen..egy vacsit elfelejtessz!de a lufikat nem hiszem!!!!!pont egy28ffi.
2012. júl. 24. 23:16
 5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem vagyok anyagias, nem is vágyom nagy dologra, de azért ez kicsit gagyi...az a baj, hogy nem áll rosszul anyagilag, de nagyon sóher, elutaztunk pár napra múltkor, én vettem minden családtagomnak vmi apróságot, ő senkinek semmit, mondatm neki, h anyukádnak nem veszel legalább vmit? erre Ő:"Minek?"
2012. júl. 24. 23:19
 6/10 A kérdező kommentje:
utolsó, és pl a te barátnőd mit szólna ennek?
2012. júl. 24. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Lufi egyik szülinapon sem ciki, de csak mint díszlet! Azért ajándéknak kicsit erős! Mindenesetre jót mosolyogtam rajta, hogy vannak még ilyen vastag bőrt viselő alakok :)

Egyébként már én is csináltam azt a barátnőmmel, hogy a szülinapjára adtam egy hasonló kaliberű szart neki, csakúgy,mint a te barátod és jó pár nappal később meg átadtam az igazi ajándékot :) Lehet ő is így fog tenni, csak várni kell.

2012. júl. 24. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk attól is függ, hogy hgy adta át, de tényleg kicsit furcsa. Mondjuk én is most lettem 28 és én egy könyvet és még 2 apróságot kaptam a szülinapomra. DE! A barátom egyrészt meglepetésként jött el hozzánk úgy, hogy én azt hittem, hogy aznap egyáltalán nem ér rá, mert valami megbeszélése van a munkahelyén. És a könyv is olyan írótól volt, akit szeretek, plusz az a másik két apróság is olyan különlegesség, amit nem kap meg bárhol, hanem utána kellett járkálni. Egyébként értékben nem nagy összeg egyik sem, de én pl jobban örültem ennek az egésznek, mintha valami ékszert, vagy ilyesmit kaptam volna, amit állítólag szokás.

Nem kérdezted meg a barátodat, hogy mi volt a célja azzal, hogy lufikat adott? Lehet, hogy valami kedves gondolat van mögötte, de ha csak azért van, mert sajnálja rád a pénzt az nagyon gáz. És tényleg fura...

2012. júl. 25. 02:11
 9/10 A kérdező kommentje:
nem fog mást adni, mert azóta már többször találkoztunk és jó pár nap eltelt...köszi a válaszokat, én is gáznak érzem, rá fogok kérdezni, csak nem akarok anyagiasnak tűnni, de ezért ez gáz, még 14 évesen is, nem most
2012. júl. 25. 07:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne az anyagiak miatt kérdezz rá. Akár 0ft-ból is lehetne személyes és emlékezetes szülinapi meglepetést csinálni, ha valakinek megvan hozzá a fantáziája. Itt inkább arról van szó, hogy miért nem próbál meg valami személyes ajándékot adni? Miért nem ismer annyira 1 év után, hogy nem tudja, hogy te minek örülnél? Szóval ne úgy kérdezd meg, hogy csak ennyi, hanem hogy vajon miért lufit adott...
2012. júl. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!