Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lufi szülinapra.28 L és F nagyon gáz?
Lufi egyik szülinapon sem ciki, de csak mint díszlet! Azért ajándéknak kicsit erős! Mindenesetre jót mosolyogtam rajta, hogy vannak még ilyen vastag bőrt viselő alakok :)
Egyébként már én is csináltam azt a barátnőmmel, hogy a szülinapjára adtam egy hasonló kaliberű szart neki, csakúgy,mint a te barátod és jó pár nappal később meg átadtam az igazi ajándékot :) Lehet ő is így fog tenni, csak várni kell.
Mondjuk attól is függ, hogy hgy adta át, de tényleg kicsit furcsa. Mondjuk én is most lettem 28 és én egy könyvet és még 2 apróságot kaptam a szülinapomra. DE! A barátom egyrészt meglepetésként jött el hozzánk úgy, hogy én azt hittem, hogy aznap egyáltalán nem ér rá, mert valami megbeszélése van a munkahelyén. És a könyv is olyan írótól volt, akit szeretek, plusz az a másik két apróság is olyan különlegesség, amit nem kap meg bárhol, hanem utána kellett járkálni. Egyébként értékben nem nagy összeg egyik sem, de én pl jobban örültem ennek az egésznek, mintha valami ékszert, vagy ilyesmit kaptam volna, amit állítólag szokás.
Nem kérdezted meg a barátodat, hogy mi volt a célja azzal, hogy lufikat adott? Lehet, hogy valami kedves gondolat van mögötte, de ha csak azért van, mert sajnálja rád a pénzt az nagyon gáz. És tényleg fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!