Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázom magam azzal, ha egyéjszakás légyott után ráírok a srácra?
Volt egy egyéjszakás dolog, életemben először, de soha többé... viszont én szeretnék többet a fiútól, randizást, hogy jobban megismerjem.
Két kérdésem van. Egyéjszakás dologból lehet párkapcsolat? Mik rá az esélyek?
A másik, ha én írok rá lánykén, az megalázó? Nyomulásnak számít? Szánalmas leszek tőle? A női méltóságomat sértem meg vele? :S Én mindig is olyan voltam, hogy ezekre a dolgokra kínosan ügyeltem, vagyis sosem én írtam rá a fiúkra, sosem kerestem őket, mert úgy gondoltam ez az ő dolguk... de én most hajlamos lennék az elveimből feladni, mert nagyon vonz ez az ember.
Vagy szerintetek ha ő nem fog engem keresni, akkor hagyjam a fenébe, és semmi esetre se kezdeményezzek én?Vagy ha egyetlen egyszer ráírok, az még nem gázós, nem nyomulás?
ugye ugye :)
mondom én hogy addig ugy sem fogsz aludni :)
szóval írj neki!
lesz ami lesz.
ha nem teszed meg akkor azon fogod rágni magad egy hosszú idő után h a francba miért nem tettem semmit...
miért hallgattam a gyakorin az emberekre :))
köszi a tapasztalatokat lányok, ez némi megerősítést adott, hogy van remény :)
30L: milyen jelekre, gyanúkra gondolsz? nem igazán tudok olvasni az ilyenekben :S Tudsz mondani esetleg valami példát, vagy konkrétan a ti esetetekben mi volt az árulkodó jel a férfi részéről, hogy ő is szeretne többet? sajna a spontán tali nem megoldható, kicsit messze lakunk egymástól.
Ha összejöttetek, hát, összejöttetek, és ha egy éjszakára, akkor csak annyira! Mit számít ez? Remélem mindketten pozitív élményként emlékeztek rá, és akkor semmi gond. Viszont ha utólag nem keresett magától, akkor férfiként azt valószínűsítem, hogy egy megkeresés az reflexként azt hozza majd ki belőle, hogy megint akarsz vele egy kettyintést, és nem azt, hogy hosszútávon mi lehet belőletek (bár te ismered, ítéld meg te).
Ellenben próba-szerencse, meg úgyse hagy nyugodni a dolog, amíg biztosat nem tudsz, szal...
Szerintem próbálj meg vele összehozni egy találkát egy nyilvános helyen, és rendezzétek soraitokat, valami kevésbé direkt módon kipuhatolva (pl. ne kérdezd meg, hány gyereket szeretne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!