Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van érteme úgy ismerkedni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van érteme úgy ismerkedni ha minden férfiban őt keresem?

Figyelt kérdés

Mondhatni rendkívüli volt. Érdekli a lányok lelke, gondolatai. Értelmes, jólelkű, kedves hátsó szándék nélkül, van önbizalma, humora, nem megkeseredett, nem szexelne idegenekkel, magára is figyel, nem csak a másikra, kimondja ha valami zvarja, együttérez az állatokkal, tiszteli az életet, türelmes, emberként is értékel, barátként is.

Nagyon szép fehér a bőre. Átlagos magasságra és alkatra.

Még csak hozzá hasonlót sem találok. :/

2012. aug. 19. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én aztmondom, hogy van, csak párkapcsolatba ne bonyolódj így.

Azért jó a sima, kötetlen ismerkedés (amiből bármi lehet) mert egyrészt eltereli a figyelmed, másrészt pedig lehet, hogy megismersz és megszeretsz olyasvalakit, aki teljesen más, és mégis passzoltok. Az emberek többféleképpen lehetnek szeretnivalóak. Mem jó leragadni egy adott sémánál, ami eleinte "tökéletesnek" bizonyult.

2012. aug. 19. 21:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Ismerkedtem már kötetlenül és hatalmas csalódás lett belőle. Úgy az igazi ha érzem, hogy szeretnénk többet egymástól a barátságnál.

Igaz, hogy mindenki másért szerethető, de pont ezért nem pótolja senki.

Hiába lennék boldog mással ha mellette hiányozna ő is. Nyitott vagyok, de nem fűzök az egészhez semmi reményt. Az igazi viszonzott szerelem az felér egy csodával szerintem.

2012. aug. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!