Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez hogy lehet? Egy 16 éves lány.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehet? Egy 16 éves lány.

Figyelt kérdés
Gyerekek, az még is hogy lehet, hogy nekem csak a külföldi pasik jönnek össze? Tavaly nyáron volt nálunk pár német, akkor nagyon megtetszett az egyik srác. Kölcsönös volt a szimpátia, de távozásakor elhidegült a viszonyunk, a távolság elszakított tőle... Most nyáron Olaszországba mentünk, most egy nagyon helyes olasz fiúval hozott össze a sors, és most hogy itthon vagyok, ugyan ez a helyzet. Pedig a fiú totál odavan értem, azt mondta nagyon tetszek neki és hogy "ti amo=szeretlek". Megőrülök, hogy nem lehetek vele. Jelzem, magyar sráccal még sosem kerültem "ilyen" viszonyba, pasim sem volt még (se magyar se külföldi). Szeretnénk egymást újra látni, de erre már csak jövőre van lehetőségünk. Nagyon hiányzik, úgy szeretném megölelni újra... Még egy csókot sem adott, mert akkor még félt bevallani hogy kedvel, nem tudta, hogy én is kedvelem őt. Pedig arra a kis időre az egymáséi lehettünk volna... Ez a sorsom, a magány és a szenvedés? Ilyen balszerencsés lennék? :( Ha végre összejönne a szerelem, akkor elszakít a távolság... Hiányzik :'((((
2012. aug. 18. 23:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
mister eko -.- igen magamnak írtam. az nem jutott eszedbe te észlény, hogy félreírtam esetleg??? huhhhhh
2012. aug. 18. 23:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne idegeljétek fel, úgy látszik már nagyon kivan éhezve a kiscsaj.
2012. aug. 18. 23:30
 13/21 A kérdező kommentje:
:D
2012. aug. 18. 23:31
 14/21 A kérdező kommentje:
baromira :DDDDD
2012. aug. 18. 23:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy nem jön össze egy magyar fiúval se, ilyen hisztis p.csa kéne a f.szomnak!!
2012. aug. 18. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, és megható történet, de itt mi a kérdés?
2012. aug. 18. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Mondom én hogy ki van éhezve, csak azért írta ki a kérdést hogy pasit fogjon magának...
2012. aug. 18. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:

1. mi a kerdes lenyege? most komolyan milyen valaszra varsz? hogy az ufok iranyitjak az agyad es ezert csak kulfoldiekbe leszel "szerelmes". (arrol neis beszeljunk h zavaros az egesz tortenet "azt mondta nagyon tetszek neki és hogy "ti amo=szeretlek"." utana meg "Még egy csókot sem adott, mert akkor még félt bevallani hogy kedvel," akkor ez most h is van?)

2. szerintem te nem is valaszra varsz hanem arra h sajnalkozzunk a sorsodon. en egyaltalan nem sajnallak mar bocs.elhiszem h hianyzik de elfog mulani rovid idon belul es ha veletlenul o lenne a nagy O (amit ketlek) akkor majd ugyis osszejottok meg.

ja es egy tipp. 16 evesen ne azon gondolkozz h eleted vegeig egyedul leszel-e mert ilyen felfogassal ez meg lehet. ne most akard megtalalni a nagy ot ember. mivan veled?

16/L

es most lehet mondani h bunko vagyok stb nekem ez a velemenyem es mivel konkret kerdes nem lett felteve es k.rvara felbaszott ez a retardalt igen leirtam. :)

2012. aug. 19. 00:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: a komment alapján tetszel nekem :-)
2012. aug. 19. 01:37
 20/21 anonim ***** válasza:

koszi.

kicsit f.lbasztam magam ezen :DDDDDD

2012. aug. 19. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!