Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hova költöznél?
Az a helyzet hogy Budapesttől 300Kmre lakok és szeptembertől Budapestre fogok járni tanulni.Hova költőznél a helyemben a pasimhoz aki még a szüleivel él és nem lenne gond ha ott laknék (itthon én is szülőkkel lakom)vagy albérletbe?
fél éve vagyunk együtt és jól kijövünk egymással
Én 21/L a fiú 20/F
Én albérletbe mennék a helyedben, de a barátoddal együtt. Szerintem jó dolog az összeköltözés, minél korábban annál jobb, mert olyan oldalát ismered meg a másiknak, amit egyébként nem. Ha nem jöttök ki, akkor még mindig külön lehet költözni.
Az is jó lehet, ha a barátod nem akar elköltözni otthonról, ha az ő szüleihez költözöl, de az sokkal nehezebb, hiszen ott nem csak egymáshoz kell alkalmazkodnotok és közös szokásokat kialakítanotok, hanem egy meglévő szabályrendszerbe kell beilleszkedned, ami nehéz, és hátráltatja, hogy közös életet alakítsatok ki, hiszen otthon a barátod mégiscsak "gyerek" státuszban van.
Mi a párommal az albérlet mellett döntöttünk, pedig volt egy olyan opció is, hogy mivel anyjáék is most költöznek, úgy vesznek házat, hogy nekünk is meglegyen a helyünk, de az senkinek nem lett volna jó igazán (több okból sem, ami főleg anyagi, ugyanis a párom anyjával együtt élni többe kerül, mint az albérlet)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!