Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova költöznél a helyemben?

Hova költöznél a helyemben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy Budapesttől 300Kmre lakok és szeptembertől Budapestre fogok járni tanulni.Hova költőznél a helyemben a pasimhoz akivel fél éve vagytok együtt vagy albérletbe?

2012. aug. 18. 22:03
 1/4 x) ***** válasza:
Hát én mindenképpen a barátomhoz költöznék ha őt nem zavarja. De azért legyen egy másik kiszemelt hely ahová albérletbe költözhetsz ha esetleg nem működik valami közöttetek.
2012. aug. 18. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt válaszolnék, megkérdezhetem hogy, hogy vagytok együtt fél éve, ha 300km van köztetek?
2012. aug. 18. 23:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Szinte mindig én vagyok náluk vagy ö nálunk.Míg suliban voltam addig csak hétvégente találkoztunk de akkor mindig.Csak befejeztem a sulit és az új sulim Pesten van
2012. aug. 18. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

OK, szerintem albérlet.

Drágább, de nyugisabb.

Tanulni is jobban tudsz, kicsit jobban a magad ura vagy.

És találkozni tudtok bárhol.

Voltam hasonló helyzetben. A találkozgatásokból együttlakáslett (eléggé hirtelen) és bizony pár hónap elteltével mind a ketten rájöttünk, hogy elhamarkodott döntés volt. Persze mi nem Ti vagyunk.

De fél év után együttlakni kicsit korai nekem.

Remélem segített a válaszom.

2012. aug. 19. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!