Hova költöznél a helyemben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy Budapesttől 300Kmre lakok és szeptembertől Budapestre fogok járni tanulni.Hova költőznél a helyemben a pasimhoz akivel fél éve vagytok együtt vagy albérletbe?2012. aug. 18. 22:03
1/4 x) válasza:
Hát én mindenképpen a barátomhoz költöznék ha őt nem zavarja. De azért legyen egy másik kiszemelt hely ahová albérletbe költözhetsz ha esetleg nem működik valami közöttetek.
2/4 anonim válasza:
Mielőtt válaszolnék, megkérdezhetem hogy, hogy vagytok együtt fél éve, ha 300km van köztetek?
3/4 A kérdező kommentje:
Szinte mindig én vagyok náluk vagy ö nálunk.Míg suliban voltam addig csak hétvégente találkoztunk de akkor mindig.Csak befejeztem a sulit és az új sulim Pesten van
2012. aug. 18. 23:38
4/4 anonim válasza:
OK, szerintem albérlet.
Drágább, de nyugisabb.
Tanulni is jobban tudsz, kicsit jobban a magad ura vagy.
És találkozni tudtok bárhol.
Voltam hasonló helyzetben. A találkozgatásokból együttlakáslett (eléggé hirtelen) és bizony pár hónap elteltével mind a ketten rájöttünk, hogy elhamarkodott döntés volt. Persze mi nem Ti vagyunk.
De fél év után együttlakni kicsit korai nekem.
Remélem segített a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!