Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elmennyek vagy ne?
Itt van a story a többit folytatom!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Van egy szórakozóhely ahova a barátaimmal szoktam járni,tegnap furcsa módon megjelent a srác(Tomi), a haverjával!Ők kint ültek mi meg bent, és állandóan bámultak,mikor mentem haza ők még ott voltak, olyan 5 perc múlva ők is elindultak(autóval voltak),megálltak mellettem h haza-e vihetnek, mondam h kösz nem, mondták h na mennyek, hát jólvan,beültem a kocsiba még kerültünk egyet, nemtudom de olyan zavarba volt a Tomi,mint egy 5 éves kisfiú,nem ilyennek gondoltam volna,totál ilyen csendes srác,egész úton szinte nem is beszélt olyan sokat de a tükörbe állandóan nézett!Elhívtak ma h mennyek el velük a szomszéd faluba fürödni(tó),és most nem tudom h mit csináljak, a haverja is tök normális!Vagy ez csak a látszat?Nem tudom h mit csináljak!Napról-napra egyre inkább oda vagyok a srácért!:S
Mit tegyek?(Normális válaszokat kérnék légyszíves!)
Hát én nem tudom..az előző kérdésedben még világos volt,hogy küldd el. De most...abból következtetve,hogy a közeledben zavarban van,tényleg érezhet irántad valamit.DE én nem tudnék megbízni soha egy olyan alakban,aki így megcsalja a barátnőjét..szerintem állítsd válaszút elé! Vagy te,vagy ő.Akkor majd kiderül,mennyire szeret..
Amúgy szvsz elmehetsz velük,de azért csak óvatosan :D
Igen tudom!
Egyébként nem mentem el vele/velük!De tegnap épp sétáltunk, és behívtak egy kocsmába,de csak dumáltunk!A srác megkérdezte hogy van e barátom,mondtam h nincs,erre ő hát hogy hogy?!pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!