Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Elmennyek vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elmennyek vagy ne?

Figyelt kérdés

Itt van a story a többit folytatom!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Van egy szórakozóhely ahova a barátaimmal szoktam járni,tegnap furcsa módon megjelent a srác(Tomi), a haverjával!Ők kint ültek mi meg bent, és állandóan bámultak,mikor mentem haza ők még ott voltak, olyan 5 perc múlva ők is elindultak(autóval voltak),megálltak mellettem h haza-e vihetnek, mondam h kösz nem, mondták h na mennyek, hát jólvan,beültem a kocsiba még kerültünk egyet, nemtudom de olyan zavarba volt a Tomi,mint egy 5 éves kisfiú,nem ilyennek gondoltam volna,totál ilyen csendes srác,egész úton szinte nem is beszélt olyan sokat de a tükörbe állandóan nézett!Elhívtak ma h mennyek el velük a szomszéd faluba fürödni(tó),és most nem tudom h mit csináljak, a haverja is tök normális!Vagy ez csak a látszat?Nem tudom h mit csináljak!Napról-napra egyre inkább oda vagyok a srácért!:S

Mit tegyek?(Normális válaszokat kérnék légyszíves!)

2009. júl. 23. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom..az előző kérdésedben még világos volt,hogy küldd el. De most...abból következtetve,hogy a közeledben zavarban van,tényleg érezhet irántad valamit.DE én nem tudnék megbízni soha egy olyan alakban,aki így megcsalja a barátnőjét..szerintem állítsd válaszút elé! Vagy te,vagy ő.Akkor majd kiderül,mennyire szeret..

Amúgy szvsz elmehetsz velük,de azért csak óvatosan :D

2009. júl. 23. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is azt gondoltam hogy csak úgy kellenék neki hogy ne unatkozzon,totál úgy jött le!De amikor láttam tegnap teljesen összezavarodtam, nem tudtam eldönteni hogy csak játszadozni akar velem vagy komolyan gondolkodik!:S
2009. júl. 23. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék olyan pasival járni, akinek már egy másik városban van már egy barátnője, ha te ezt el tudod fogadni, akkor gyere össze vele, ha nem akkor hagyd a fenébe, jobb ha még mindjárt az elején nem mész bele semmi közös programba
2009. júl. 23. 11:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Dehogyis én sem tudnám és nem is akarom elfogadni,hogy van egy barátnője!Csak én az ,,gondoltam,,ki hogy amíg semmi olyan komoly, és konkrét testi meg hasonló jeleket nem ad hogy valamit akarna tőlem,addig kizárólag haveri alapon lógok vele/velük!
2009. júl. 23. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz mert később még nehezebb lesz, ha esetleg mégis ugy döntesz hogy elutasitod
2009. júl. 23. 15:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom!

Egyébként nem mentem el vele/velük!De tegnap épp sétáltunk, és behívtak egy kocsmába,de csak dumáltunk!A srác megkérdezte hogy van e barátom,mondtam h nincs,erre ő hát hogy hogy?!pff

2009. júl. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!