Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan ember, akinek nincsenek barátai?
Amíg iskolába jártam mindig voltak, de a ballagások után szétszéledtünk. Néha egy-egy e-mail vagy telefon előfordul, se személyes találkozás már nagyon ritka.
Ti hogy viselitek? Sajnos a mai világban újakat szerezni nem könnyű. Előfordult az is, hogy akiről azt hittem, hogy barát, abban később nagyot csalódtam.
sokat rágódtam ezen a témán már én is.
még mái napig nem nyugodtam bele,különbség annyi hogy
nekik addig voltam fontos amíg érdekükben állt..
most meg csak bolondnak néznek..
inkább keres párt magadnak és vele foglalkozz! :)
Ne a neten keress válaszokat minden kérdésedre és ne a neten keress barátokat. Mozdulj ki, ember!
Ja, és akinél azt látod, hogy 8 ezer barátja van a Facebookon, annak valószínűleg egy olyan barátja sincs, aki felsegíti a földről, amikor elesik.,
Igen, párom is ilyen ember.
Egy kicsit már-már olyan depresszióba hajlott, amikor megismerkedtünk, nagyon negatív volt és sötéten látta a világot, mindenről rossz véleménnyel volt, látszott rajta, hogy sokat csalódott az életben. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és láttam rajta, hogy időről időre mind jobban megszeretett engem, elkezdett ragaszkodni hozzám. Ez a zord külső csak egy felszín a részéről és a felszín alatt egy nagyon is érző lélek lakozik. :)
A mai napig kicsit zárkózott, de én így szeretem, mert legalább őszinte és tudom, hogy szeret. Mivel rengeteget dolgozik, nincs is nagyon ideje arra, hogy barátokkal elmenjen ide-oda, a munkatársain kívül nem is nagyon tartja a kapcsolatot senkivel, a volt haverjaiban elég durván csalódott, voltak olyan sztorik, hogy egyikük pénzzel nyúlta le, a másikkal meg ott találta a volt barátnőjét félreérthetetlen helyzetben a saját lakásában! Szóval valahogy meg tudom érteni, hogy csalódott az emberekben, de én visszaadtam neki az életbe vetett hitét, sok-sok türelemmel és gyengédséggel. :)
Szerintem te is jobban járnál, ha inkább párt keresnél magadnak. Egyébként mi is a neten ismerkedtünk meg, először csak ugrattuk egymást, utána alakult ki a kapcsolatunk. Sok szerencsét kívánok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!