Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rajtam kívül olyan ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan ember, akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

Amíg iskolába jártam mindig voltak, de a ballagások után szétszéledtünk. Néha egy-egy e-mail vagy telefon előfordul, se személyes találkozás már nagyon ritka.

Ti hogy viselitek? Sajnos a mai világban újakat szerezni nem könnyű. Előfordult az is, hogy akiről azt hittem, hogy barát, abban később nagyot csalódtam.

2012. aug. 17. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Barát nem igazán. Bajban egyik sincs velem, de tölem elvárják. Egyoldalúból pedig inkább nem kérek még egyszer.
2012. aug. 17. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:

sokat rágódtam ezen a témán már én is.

még mái napig nem nyugodtam bele,különbség annyi hogy

nekik addig voltam fontos amíg érdekükben állt..

most meg csak bolondnak néznek..

inkább keres párt magadnak és vele foglalkozz! :)

2012. aug. 17. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj velem, hogy én mindenkit meghallgatok mindenkinek foglalkozom az Ő kicsi lelkivilágával egy igazi lelki szemetes vagyok mert ilyen vagyok nem tudok vele mit tenni és van aki ezt 'megérzi' vagy nem is tudom és egyből arra megy, hogy elsírja a bánatát de egy annyit nem tud megkérdezni, hogy hogyan vagyok.. A legutolsónál váltottam és egy bunkó,szemét,beszólogatós lettem...és SOKKAL jobban érzem már magamat mert nem taposnak annyian át rajtam...bár azért még mindig szoktam 'szemetes' lenni..
2012. aug. 17. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Se kapcsolat, se barátok. De tudod mit? Nem is kellenek, majd úgyis jön egy igaz barát és egy igaz kapcsolat, az álszent emberekből pedig nem kérek.
2012. aug. 18. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne a neten keress válaszokat minden kérdésedre és ne a neten keress barátokat. Mozdulj ki, ember!

Ja, és akinél azt látod, hogy 8 ezer barátja van a Facebookon, annak valószínűleg egy olyan barátja sincs, aki felsegíti a földről, amikor elesik.,

2012. nov. 12. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, párom is ilyen ember.

Egy kicsit már-már olyan depresszióba hajlott, amikor megismerkedtünk, nagyon negatív volt és sötéten látta a világot, mindenről rossz véleménnyel volt, látszott rajta, hogy sokat csalódott az életben. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és láttam rajta, hogy időről időre mind jobban megszeretett engem, elkezdett ragaszkodni hozzám. Ez a zord külső csak egy felszín a részéről és a felszín alatt egy nagyon is érző lélek lakozik. :)

A mai napig kicsit zárkózott, de én így szeretem, mert legalább őszinte és tudom, hogy szeret. Mivel rengeteget dolgozik, nincs is nagyon ideje arra, hogy barátokkal elmenjen ide-oda, a munkatársain kívül nem is nagyon tartja a kapcsolatot senkivel, a volt haverjaiban elég durván csalódott, voltak olyan sztorik, hogy egyikük pénzzel nyúlta le, a másikkal meg ott találta a volt barátnőjét félreérthetetlen helyzetben a saját lakásában! Szóval valahogy meg tudom érteni, hogy csalódott az emberekben, de én visszaadtam neki az életbe vetett hitét, sok-sok türelemmel és gyengédséggel. :)

Szerintem te is jobban járnál, ha inkább párt keresnél magadnak. Egyébként mi is a neten ismerkedtünk meg, először csak ugrattuk egymást, utána alakult ki a kapcsolatunk. Sok szerencsét kívánok neked is!

2012. nov. 12. 10:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad a történeteteket! Azt hiszem, nekem is egy ilyen barátnőre lesz szükségem. Ahogy többen is írtátok, legjobb, ha a párkeresésre állok rá.
2012. nov. 12. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!