Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt még én sem hiszem el! Most mit tegyek? (igaz történet, nem kamu)
egy nagyon fura dolog történt velem a héten. egy kocsmában voltam, ahol abszolút spontán elkezdtem beszélni egy belga sráccal. az este végén elkérte az e-mail címemet, hogy még a haverommal és az ö haverjával összefussunk még mielőtt visszautaznának. tegnap találkoztunk velük először egy beszélgetős helyre mentünk el, majd egy nagy partyba. ebben a buliban egy idő után el kezdtünk táncolni és mint ahogy ez lenni szokott szép lassan egymásba gabalyodtunk. de csak csók+tánc volt. nem volt részeg és teljesen normális dolgokat művelt. látszott rajta, hogy nem a megdöntésre megy ki a játék (vagy csak én gondolom így,mert nem ismerem a kultúrájukat). Mindenféle kedves dolgokat mondott, figyelmes volt, nem volt egyáltalán erőszakos...sőt! a buli után még nem akart elengedni. azt szerette volna,hogy maradjak ameddig csak lehet. felmentünk hozzá ott is folytatva uganazt, amit a buliban csináltunk. 2órát végigcsókolóztunk egymást átkarolva ültünk, simogatott, masszírozott...stb. a 2 óra alatt szinte végig ééérezhetően és láthatóan fel volt izgulva, de nem tett olyan lépést ami azt mutatta volna, hogy ő csak lefektetni vitt fel magához. végül nem is feküdtünk le. egyszerűen minden tökéletes volt. semmi hibát nem láttam. csak sajnos ma reggel haza kellett utaznia. és most jönnek a gondok, amikkel nagyon nem tudok mit kezdeni és ezért fordulok hozzátok, hogy hátha ti tudtok nekem bármit segíteni/ajánlani.
1.)én 20 vagyok ő 28. ez még nem is akkora hiba, mert max 25nek néz ki.
2.)ma amikor rákerestem egy közösségportálon, akkor kiderült,hogy belgiumban egy közepesen híres dj és producer. nekem nem mondta így pontosan, hogy ő ezzel foglalkozik,csak annyit mondott,hogy szereti a zenét és a haverjával együtt mindenféle zenével és számítógéppel kapcsolatos munkát végeznek.
3.) én totálisan beleestem. nem akkor, amikor megtudtam,hogy mivel is foglalkozik(ez inkább egy picit elrettentett), hanem az éjszaka folyamán.
és most ezekután egyre csak jönnek fel bennem mindenféle kérdések
-csak mint egy kaland kellettem neki?
- azt mondta,hogy ha itt lesz, akkor ír nekem,hogy találkozzunk. ezt csak bekamuzta,vagy tényleg hihetek neki? merthogy attól tartok,hogy mivel ő egy dj+producer ezért nála a hasonló dolgok minden héten megtörténnek.
-szerintetek most mit csináljak?
a kapcsolatot szeretném vele tartani és talán ő is ,bár már egyre nagyobb kétségeim támadnak eziránt. mellesleg ma amikor hazatért, akkor írt egy levelet, amiben ez állt: Sweet "x.Y"! most értem haza és eddig még nem sikerült elaludnom, de majd most megyek pihenni és álmodni a csókjainkról és arról, ahogy táncoltunk. köszönöm a legforróbb éjszakát, amit budapesten valaha is átéltem.
szerintetek ez most egy búcsú levél, vagy esetleg van esély bármi másra? én már mindenben kételkedem, mert hiába volt ez a csodálatos éjszaka. hiába ő a világon legjobban csókoló pasi, hiába az elköszönésnél 5X is hátranéztünk, hogy a másik visszafordult-e. mégis bennem van a kétely, mert mi van ha ez minden héten megtörténik vele és csak beetetett engem???
én már nem tudom, hogy mit tegyek és mit gondoljak!?!?!
mindenkinek nagyon szépen köszönöm, ha iáig elolvasta a levelemet. remélem tudnak nekem bármilyen tanácsot adni. mindenkitől őszinteséget várok még ha az kegyetlen és egy világot döntene össze bennem. szükségem van, hogy több oldalról is kapjak véleményt,hogy ne csak az én rózsaszín ködben úszó agyam legyen az aki megint kitalál valamit, aminek semmi valóságalapja nincsen.
21:00 vagyok
nah tessék :d ezek jóhírek :D
Dehogynem fogtok tudni miről beszélni, majd jön az magától :D Mindig hagyj valamit a következő levélre. Sok sikert puszi :D
Emberek jó híreim vannak :D úgy néz ki , hogy nagyon jól alakul köztünk ez a távkapcsolat ezzel a sráccal :) mindennap 3-4 órát beszélgetünk msn-en és bejelentette, hogy mostmár biztos, hogy 2010-ben ideköltözik egy fél évre :)
Szóval csajok ne legyetek pesszimisták és higgyétek el, hogy ilyen nem csak a mesében létezik !!!!
nah ennek örülök, jó ilyet olvasni, hogy nem reménytelen az ilyesmi :) sok sikert továbbra is ;)
a sorstársad:)
Szia!
Valahogy rábukkantam a kérdésedre, és ha még látogatod az oldalt, nagyon érdekelne, hogy mi lett a sztori végkifejlettje.
Köszi ;)
Szia kedves utolsó hozzászóló!
Igazából csak jót tudok mondani neked !!! tavasz óta most itt lakik magyarországon a srác és nagyon remekül megvagyunk. még tavasz előtt többször is meglátogattuk egymást 1-1 hétre és minden egyes alkalommal csak erősebb lett a kötelék, szerelem közöttünk, amit a távolság utána mégjobban csak megerősített.
Most viszont minden alkalmat kihasználunk, hogy együtt lehessünk. Igaz, hogy 3 hónap múlva hazamegy, de ugyanakkor már szóba jött többször is az összeköltözés, mivel egyszerűen nem tudjuk elképzelni az életet egymás nélkül.Szóval nem hinném, hogy ezután a fél év után mindennek vége lesz. Amúgy olyan hirtelen jött ez az egész dolog, hogy most több mint egy évvel a megismerkedésünk után se tudjuk elhinni, hogy ez valóban igaz... Pedig tényleg az !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!