Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mind azért van mert szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mind azért van mert szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Nem eszek, nem iszok csak picit, ingerült vagyok, lehangolt.. nem merem neki elmondani már lassan 1 éve.. ennek az az oka, hogy szerelmes vagyok?...
2012. aug. 17. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen.

Mondd el neki, ennél rosszabbul már nehezen érezhetnéd magad. Még ha el is utasít, akkor is ez az állapot el fog múlni, hogy még enni se tudsz ...stb

2012. aug. 17. 15:10
 2/3 Hanariko ***** válasza:

hátö... elég fura "tünetek". Szerintem ez nem normális még szerelmes állapotban se.

De biztos azért van mert görcsölsz az ügyön... mondd el neki (tudom, ha ilyen könnyű lenne... de ezek szerint nincs más megoldás)

2012. aug. 17. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Legfeljebb ha nemet mond, majd jól bezabálsz, leiszod magad, megnyugszol, és másnap feldobottan mész kiszemelni újabb áldozatot!
2012. aug. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!