Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal lassan 2 eve egyutt vagyunk. Remek a kapcsolatunk. Megis olyan ertelmetlen dolgok zavarnak neha. Veletek is van ez igy?
Figyelt kérdés
Ha pl. a baratom egy baratjaval/vagy velem arrol beszel,hogy egy lany szep,akkor mar rogton ugy erzem,hogy en nem vagyok neki eleg jo.Pedig o egyaltalan nem ugy beszel az adott lanyrol,mintha akarna tole valamit,megis engem pusztan a tudat,hogy mast is szepnek tart zavar.Tudom,hogy ez nem helyes,hiszen,ha egy fiu jokepu en is ugyanugy elmondom a paromnak es o nem veszi magara es nem kezd el feltekenykedni.A jozan eszem tudja,hogy attol meg,hogy mi egymasnak vagyunk a tokeletesek mast is szepnek talalhat a parom,de megis elojon az az erzes bennem mindig,hogy mas lany sokkal jobb.Rengeteg visszajelzest kapok ferfiaktol,hogy milyen szep,vonzo vagyok...en meg sem erzem.Parom is erezteti velem,hogy csak en kellek neki,en vagyok az igazan gyonyoru a szemeben.Ti,hogy oldanatok meg ezt az onbizalomhianyt?2009. júl. 22. 19:28
1/4 anonim válasza:
Tudod hogy tartja a mondás...Hűséget fogadott, nem vakságot:) Engem is zavart amikor anno a barátom mondta a haverjának h jó csaj az időjárás jelentő a Tv2-n:) De már csak nevetek rajta, férfiből van. Gondolj arra h ha te lennél a világon a legszebb legcsinosabb lány, akkor is megnézne más lányokat és véleményt mondana. Ilyenek ők. Ezen nem tudsz változtatni, próbálj mosolyogni rajta egy jót és kész:)
2/4 anonim válasza:
Minthacsak magamat hallanám :) Teljesen megértelek, én is ebben a cipőben járok, és pont ennyi idősek is vagyunk:)
Egy kis önkontroll segíthet, ne engedd, hogy a képzeleted tovább vigye a dolgokat annál ahol tényleg vannak, vagyis nem kell fölöslegesen képzelegni, ha tényleg nincs alapja. Tudod, mi nők bonyolítunk túl mindent, és így csakis magunknak okozunk ok nélküli fejfájást... Könnyebbítsük meg már annyira az életünk, hogy csak annyit aggódjunk amennyit muszály :)
3/4 A kérdező kommentje:
na igen 2ik valaszolo teljesen igazad van...a a kulcso a ,,kepzelet''...nah ez nekem nagyon elenk, es rogton tovabbgondolom a dolgokat...ha a parom azt mondja,hogy egy lany arca szimpatikus ,akkor en mar magamban tovabb is viszem a gondolatot:))
2009. júl. 22. 19:59
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. Van egy jó ötletem az orvosolásra. Mindig mikor ilyen helyzet áll elő nézzünk magunkba, és gondoljuk el, hogy hány jó pasit néztünk meg, csak úgy ártatlanul, és mindeniket kb 5 perc múlva el is felejtettük. Na ezek után képzelegjünk :) A pasik amúgysem bonyolítják annyira a dolgokat, mint mi, szóval a gondolatmenetünkből 90% plussz képzelgést levonunk, s a maradék a valós helyzet, azaz, hogy a pasi szimpinek tartja a lány arcát és hoppp, 5 perc múlva el is van felejtve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!