Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy nálam 22 évvel idősebb férfit szeretek
szerintem halgass a szívedre mert lehet h egész életedben bánnád...gondold végig alaposan mert megváltoztathatja az egész életedet de ha annyira szereted sztem ne maradj a férjeddel csak mert a másik túl idős válaszd az amelyiket télleg szereted
sok sikert neked:D
Menj a szíved után!
Te hány éves vagy?
Donts ugy, ahogy szived erezz!
Ha tenyleg nem fellangolas, akkor lepj ki a hazassagodbol es utanna elj a ferfival akit szeretsz.
A fiad ismeri a szerelmed? Ha igen, milyen velemennyel van rola?
Szerintem előtte ülj le megbeszélni a dolgot a férjeddel!
És ha arra juttok hogy már semmiféle érzelem nincs a kapcsolatotokban,akkor jobb ha elváltok.
Ha elkapkodod a dolgot és mondjuk nagy hirtelenjében megcsalod a férjed és azonnal elválsz.Annak nagy ára lesz.
Főleg ha még szeret a férjed és ezzel a lépéseddel tönkreteszed őt.
A gyerekedet pedig lelki válságba taszítod,rosszabb esetben pedig megutáltatod magad vele.
Hiszen a gyerek csak annyit fog látni hogy ami eddig ideális és jó volt neki(a család biztonsága és egysége)azt most te szétzúzod.
Akarva akaratlanul is haragudni fog rád vagy megutál.
Ezért inkább gondold át a dolgot és ülj le beszélni a férjeddel kettőtökről!Hidd el hogy nem hülyeséget beszélek!
Én a többséggel ellentétben nem mondom azt hogy menj a szíved után vagy a pillanatnyi fellángolásaid(amiről azt hiszi az ember hogy nem az,pedig az)után.
Mert ezt egy tizenéves bakfis tini csajnak még lehet mondani.Ő még nyugodtan lehet önző.
De te már családanya vagy,egy feleség.Akinek nem csak magára kell gondolnia hanem a körülötte lévőkre, a szerető férjére és a számára legfontosabbra a gyerekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!