Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk egütt barátnőmmel. Most egész héten dolgozik egy sportrendezvényen. Reggeltől estig bár azért nem egyfolytában. A lényeg hogy kiakadtam mert 2 napja még csak fel sem hívott. Küldtem neki sms-t, de arra se írt vissza. Mondta az elején hogy ne essek pánikba ha a héten nem beszélünk. De szerintem egy sms vagy egy csörgetés hogy gondol rám nem kerül semennyi időbe. Mit csináljak? Teljesen kiakaszt. Felhívni nem tudom mert úgysem veszi fel. Azt meg nem értem hogy mért nem hív vissza sem…2012. aug. 16. 15:17
12/14 anonim válasza:
Néha kellenek a külön programok egy kapcsolatban. Én is voltam úgy, hogy barátokkal elmentünk valahová, akkor nem csüngtem a telefonon, hogy hívjam a párom, és ő is szóvá tette ezt nekem. Akkor figyeltem arra, hogy felhívjam legalább egyszer. Ugyanakkor máskor annyit voltunk együtt, hogy jó volt egy kis különlét. Nálunk ez nem jelentett többet, csak pont ennyit. Hogy nálatok mi a helyzet, azt nem tudom, sokféle oka lehet. Beszéld meg vele.
14/14 anonim válasza:
Szerintem mindig arra van időnk amire akarjuk,hogy legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!