Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felcsigázni egy férfit?
Figyelt kérdés
Kimondottan a 28-32 éves férfiakra gondolok. Mi több kell nekik mint egy 18-20 éves fiúnak mondjuk... A válaszokat előre köszönöm :)2012. aug. 15. 17:21
11/17 anonim válasza:
jó fej csajszi lehetsz. Máris szerelmes vagyok beléd.
12/17 anonim válasza:
látod, mondtam én h számít a jófejség :DDD
13/17 anonim válasza:
Szerintem a korosztályodból kellene megtalálnod az ilyen érett srácokat, mint ez az előző hozzászóló, 18 éves srác. Tudod, attól hogy valaki már 30 éves, nem biztos, hogy olyan érett, és ezt pont jól mutatja, ha kikezd egy 18 évessel. De tudod. Nem bunkózni akartam, meg nem is az eszedet kritizálni, inkább a kulturáltságra céloztam. :(
14/17 A kérdező kommentje:
Félre értettetek szerintem. Nem általánosságban bukom a 30-as pasikra :) Csak most az élet így hozta... Nekem nincs olyan kifogásom mint a korombeliek 80%-nak hogy azért nem kell nekik fiatalabb pasi mert blalblabla... Egyszerűen mondom, így hozta a sors, hogy nekem most egy 29 éves férfi tetszik, de ez nem jelenti azt hogy nem tetszene a korosztályom :)
2012. aug. 15. 19:37
15/17 anonim válasza:
hogyan tudnál felcsigázni ? 27f :)
16/17 anonim válasza:
Kisállatkereskedésekben szoktak áulni, Savoyában többször láttam. Vegyél egy marokkal és amikor nem figyel szórd rá a csigákat :3
17/17 anonim válasza:
Nekünk is csak ugyanaz kell, mint a 18 éveseknek, vagy az 50 éveseknek: pin@ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!