Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, ha a szerelmem nem-et mond? :s
Figyelt kérdés
nembirom, ha nem-et mond ez valami betegseg? vagy mi? nem értem magam :sbàrki is mond nem-et mindig rosszul érzem magam es azt erzem,hogy en rontok el valamit, hogy nem-et kell mondjak2012. aug. 15. 17:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem kicsit nyugodj meg. És gondold át az életed, vegyél egy fürdőt mosd meg a hajad, reszeld le a körmeidet kicsit meditálj, feküdj le egy hűs szobában, egyél valamit, és közben mondogasd h a "nem az nem, a nem az igen, a nem az nem nem nem, mert én nem vagyok Feri és nem vagyok igen igen, hanem neeeem"
2/3 anonim válasza:
hát ennek biztos valami pszi oka van. Valamiért zavar, ha nem érzed azt, hogy ez az most jó királyságot mondtál, tetszik a másiknak ,sötb.
Egyébként ezzel én is vagyok így, jó hát nem konkrétan hogy nem, de lényegében az hogy igen amit mondtam az nem jó. Pl mondok valamit és akkor elmondják hogy de nem mert blabla, az kellemetlen, persze nem harapom le a fejük miatta, csak simán nekem rossz.
3/3 A kérdező kommentje:
nekem is rossz és kinosan érzem magam a pàrom is sokszor hangoztatta, hogy nem mer nekem nemet mondani, mert nem lehet vàltoztatni szeretnék rajta csak, hogy hogyan ?
2012. aug. 15. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!