Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nemsokára találkozok egy fiúval, aki tetszik . De ez lenne az első fiúm. és még azelőtt így nemtalálkoztam fiúval csak baráttal.
Figyelt kérdés
És elég béna vagyok ebben a szituban. Mit csináljak majd, mert hát elég félős vagyok . nemvagyok annyira magabiztos, és kicsit félek is. Kérlek segítsetek, mittehetnék hogy jólérezzük magunkat és bátrabb legyek. 16/L2012. aug. 15. 13:56
2/9 anonim válasza:
Nem kell félned, de szerintem ezt Te is tudod :) nagy levegő, és hajrá. Csinálj úgy mintha csak egy barátoddal találkoznál :) Csak nyugalom kislány :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. aug. 15. 13:59
4/9 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned :) Légy önmagad. Ha látja hogy félénk vagy, majd kezdeményez és irányítja ő a beszélgetést, amíg fel nem oldódsz. :) Kéz-és lábtörést!
5/9 anonim válasza:
előtte tegyél egy rágót az arcodba. biztos ami ziher!
6/9 anonim válasza:
Gondolj ki pár beszédtémát arra az esetre, ha a fiú kifogyna az ötletekből. A kínos csendnél nincs rosszabb.
Adj neki esélyt, és éreztesd vele, hogy jó úton halad nálad.
Legyetek viccesek, lazák, és ne állj úgy az egészhez, hogy "lehet, hogy úgyse lesz belőle semmi". Akard a pasit!
Ezt a démontól hallottad^^
7/9 anonim válasza:
ÁÁ eről már lekéstem de én is azt mondtam volna hogy légy önmagad és mindent bele :)
Azért írd majd meg komemntben hogy jól sikerül e ;)
8/9 A kérdező kommentje:
okés nagyon köszönöm mindannyiótoknak!:) és leirom majd:)
2012. aug. 15. 17:45
9/9 anonim válasza:
Csináljatok valami jó közös programot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!