Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon én reagálom túl?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta, hogy szombaton a keresztfia szervez valami kirándulást és ő oda menni akar(nem akarja megántani)szeretné ha mennék én is ,de nekem akkor jönnek haza a tesomék(egy hétig lesznek itthon amug)és kérdeztem tőle ha nekem valami közbe jönne ö aakor i elmenne és azt mondta,hogy igen nem tudom de nekem ez egy kicsit rosszul esett,hogy most nekem kell áldoznom azért ,hogy együtt legyünk? amugy nagyon figyelmes a barátom meg érzem tényleg ,hogy szeret meg mindig jön meg iáll mellettem ha arról van szó csak nem tudom ez most nekem kicsit rosszul esett vagy én reagálom túl?? mert mondjuk ö amikor dolgozik este én akkor szoktam kijárkálni a barátaimmal és végülis neki ez rosszul eshetne ha belegondolok, de ő sosem megy ki a barátaival csak ugy megyunk ki velük ha megyek én is szoval nem tudom
2009. júl. 22. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Túlreagálod.
2009. júl. 22. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is túlreagálod.
2009. júl. 22. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
miért ne mehetne el? nem vagytok összekötve és nem a tulajdonod
2009. júl. 22. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlreagálod. Ezen a hétvégén ő menjen a kirándulásra, te meg légy a családoddal. Ha ezen vitáztok, akkor, sztem nem lesz hosszúéletű kapcsolat. Mindenkinek engedni kell, és mindnkinek elfogadni is. Majd lesztek legközelebb együtt.
2009. júl. 22. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Általában a kapcsolatok, ezért szoktak tönkre menni, bocs ha ijesztgetlek, de ez van.
2009. júl. 22. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

túlreagálod. neked a tesód hazajövetele a fontos, neki meg a keresztfia. te nemakarsz áldozatot hozni, akkor ő mért akarjon?

így a leg normálisabb, ha se te, se ő nemhoz áldozatot, ő elmegy kirándulni, temeg itthonleszel tesódékkal.

2009. júl. 22. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlreagálod. Engedd, had menjen. Te meg leszel a családdal :)
2009. júl. 22. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. nem kell összenőve lenni, külön is lehet időnként szervezni programokat sőt kell is.
2009. júl. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!