Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eddig nem fordultam tanácsért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem fordultam tanácsért a szerelmi életemet illetően ilyen oldalon, de úgy gondolom vannak akik tudnak segíteni. (? )

Figyelt kérdés

A lényeg,van egy fiú akit 1 éve ismerek, 20 km-re lakik tőlem. Márciusban smároltunk elsőnek, azóta kialakult közöttünk egy bizonyos vonzalom, és havonta egyszer valahogy, de összefutottunk. Ő összeakar velem jönni minden áron, a probléma az, hogy egy héten egyszer van itthon az Akadémia miatt, és amikor itthon van, meccsei vannak hétvégén is. Direkt úgy alakítottam az életem, és az érzelmeimet,és ezt neki is megmondtam, hogy nem akarom magam fölöslegesen bele keverni érzelmekbe, mert tudom hogy nem lenne jó a kapcsolat közöttünk, mert alig találkoznánk.

Itt jön a csavar.. 2 hete lefeküdtünk, kijelentettem, hogy érzelem mentesen ezt a dolgot folytathatjuk, ahogy a nagyokosok mondják " szexpartnerek lennénk ". Igen, csak azóta egyre többet gondolok rá, hiányzik, lennék vele.. amit oly annyira próbáltam kikerülni, olyan keményen bele is estem a saját csapdámba

Valakivel történt már ilyen? Mit csinálhatnék? 19/L

2012. aug. 15. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez annak az esete,hogy a sex által beleszerettél.

Ez van vagy összejössz vele,vagy nem,ezt te döntöd el.

2012. aug. 15. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:

"Valakivel történt már ilyen?"

Szerintem ilyen még sosem fordult elő a világtörténelemben. Egy 19 éves lány lefekszik egy fiúval és ezek után róla ábrándozik, szerintem te vagy az első. A Fókuszt kellene értesiteni.

2012. aug. 15. 13:42
 3/6 A kérdező kommentje:
nem kellene kigúnyolni.. nem úgy értettem..
2012. aug. 15. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Okés, de akkor mond el mi itt a baj. Odavagy érte, mit kéne itt megoldani?

Odamész, megnézed a meccseit, szurkolsz neki, minden lehetséges módon jelzed hogy szívleled és kialakul.

Ezt kéne tegyed.

2012. aug. 15. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

most mit vársz, mit mondjuk? gondolod, hogy a szerelemre van egy titkos recept, ami egy csapásra megkönnyíti az életedet?

ha egy szexkapcsolat elkezdéséhez nagylány voltál, és senki tanácsát nem kérted ki, hogy is működi és mik a buktatói, akkor most ne nyavajogj, hanem tűrd! magadnak köszönheted, amiért olyan okosnak képzeled magad, hogy majd 19 évesen viszel egy olyan kapcsolatot ami a 20-30 éves tapasztalt nőknek sem megy simán. magadnak főzted, jó étvágyat!

2012. aug. 15. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! köszönöm! ez kellett, h valaki őszintén és mindenféle körítés nélkül megmondja a frankót.. remélem helyre fog rázni!
2012. aug. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!