Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok.Volt egy 2 éves kapcsolatom.Szakítottunk a barátommal,mert sokat veszekedtünk.Fél évig külön voltunk,nem találkoztunk ugyan,de telefonon elég gyakran beszéltünk.Hiába a szakítás,én ugyanúgy azt éreztem,hogy összetartozunk,ezt az érzésemet csak erősítette,hogy bármikor rákérdeztem,azt mondta nincs senkije,de még tetszeni sem tetszik neki senki.Nekem is lett volna lehetőségem új kapcsolatra,de nem bírtam mással kezdeni,mert ő még a szívemben volt.Nemrég újrakezdtük a kapcsolatunkat.Egyik este megnéztem a telefonját,és legalább 5 kép volt benne egy lányról.Azt mondta csak egy munkatársa,és bohóckodásból fényképezték egymást.Utánajártam,mert sántított a dolog.Kiderítettem:hónapokig volt evvel a lánnyal míg külön voltunk,és nekem hazudott.Természetesen le is feküdt vele,aztán rá pár hétre miután avval a lánnyal vége lett,velem összejött és mi is lefeküdtünk ugyebár..nekem ettől az egésztől felfordul a gyomrom.Ő avval védekezik,hogy akkoriban nem voltunk együtt,és nem érti mit problémázok ezen.Én szakítottam,mert képtelen vagyok hozzáérni ezek után.Azt mondja szeret,de ezután képtelen vagyok elhinni ezt neki.Ti megbocsájtanátok?

2012. aug. 15. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Aminek vége, annak nem fél évre van vége. Tessék ezt megtanulni. Nincs jogod számonkérni rajta semmit.
2012. aug. 15. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Hmm :/ Ha úgy akarja újrakezdeni a kapcsolatot, hogy hazugsággal kezd, akkor nem érdemli meg hogy megbocsáss neki! Főleg hogy a szemedbe hazudja, hogy nem volt semmi a csajjal! Igazán szégyellhetné magát. Több éves kapcsolatot lezárni nagyon nehéz dolog, főleg ha még mindig szereted, de nem érdemli meg a szerelmedet! Gondold át, hogy hosszútávon megérné-e rá pazarolni időt, szeretetet, mert lehet hogy más sokkal jobban megbecsülne. Nehéz dolog ez, kitartás!
2012. aug. 15. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele,hogy én képtelen voltam mással kezdeni,mert szerettem,ő pedig képes volt rá,tehát akkor már nem szeretett...akkor viszont nem értem miért akarta újra kezdeni velem.Egészen odáig,hogy ez kiderült,azt gondoltam azért,mert ugyanazt érezzük egymás iránt,hogy nem bírjuk a másik nélkül...
2012. aug. 15. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond, hogy mással volt, hanem, hogy hazudott róla.

Szerintem semmi értelme már köztetek az egésznek.

2012. aug. 15. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából mindkettő gond.Hogy mással volt,és hogy hazudott róla.Rendben,hogy nincs jogom számonkérni,mert nem voltunk együtt.De mással volt,hogyan higyjem el ezután hogy tényleg szeret?
2012. aug. 15. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez az fél éig voltatok külön, és ő hónapokig volt a csajjal, tehát szakítás után kis idővel már össze is jött vele! Így nem túl hihető az hogy szeret, hiszen még csak nem is szenvedett a hiányodtól ezek szerint. Próbáld meg lezárni inkább!
2012. aug. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!