Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te melyiket választanád és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te melyiket választanád és miért?

Figyelt kérdés

Adott két nő és nem tudok dönteni közöttük.

1. Szép, dekoratív, kevésbé okos, viszont szeretni nagyon tud. Münchenben lakik. Még sose találkoztam vele, csak fényképeken láttam és interneten keresztül beszélgettünk.

2. Kicsit teltebb, viszont nagyon okos, megértő. Kicsit félénk és túl sokat aggódó típus. Jó anyagi körülmények között él, jó állása van. Rengetegszer beszélgettünk skype-on face to face és imádom a hangját, mindenét. A gond csak annyi, h a tengeren túl él, Los Angelesben. Viszont ősszel el akar jönni hozzám Magyarországra és már alig várja, h én is kimenjek ő hozzá.

Az angolom erősebb, mint a német tudásom, bár a német lánnyal is meg tudom magam értetni. :) Amilyen hamar lehet, dobbantanék Magyarországról, csak egyelőre még nem tudom melyiket válasszam, mert mind a kettő vár és természetesen egymásról nem tudnak. :D

Ez a két alternatíva van, harmadikat ne is ajánljatok!

Értelmes válaszokat várok!

25/F

2012. aug. 15. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megsúgom tényleg nem kicsi a mellem sőt nagy..:)

Amúgy tartom szánalmasnak ezeket a dolgokat

'utolsó' voltam

2012. aug. 15. 10:06
 12/13 anonim ***** válasza:
én voltam az utolsó, te melyik utolsó voltál bazz?
2012. aug. 15. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
ez az utolsó : Az utolsó biztos egy kis mellű lány üzenete volt. :)
2012. aug. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!