Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyiket választanád és miért?
Adott két nő és nem tudok dönteni közöttük.
1. Szép, dekoratív, kevésbé okos, viszont szeretni nagyon tud. Münchenben lakik. Még sose találkoztam vele, csak fényképeken láttam és interneten keresztül beszélgettünk.
2. Kicsit teltebb, viszont nagyon okos, megértő. Kicsit félénk és túl sokat aggódó típus. Jó anyagi körülmények között él, jó állása van. Rengetegszer beszélgettünk skype-on face to face és imádom a hangját, mindenét. A gond csak annyi, h a tengeren túl él, Los Angelesben. Viszont ősszel el akar jönni hozzám Magyarországra és már alig várja, h én is kimenjek ő hozzá.
Az angolom erősebb, mint a német tudásom, bár a német lánnyal is meg tudom magam értetni. :) Amilyen hamar lehet, dobbantanék Magyarországról, csak egyelőre még nem tudom melyiket válasszam, mert mind a kettő vár és természetesen egymásról nem tudnak. :D
Ez a két alternatíva van, harmadikat ne is ajánljatok!
Értelmes válaszokat várok!
25/F
és csodálkozunk, hogy ott tart a világ, ahol tart...
komolyan, 25 évesen az még Neked dilemma, pláne, hogy új életet akarsz kezdeni, hogy a müncheni csajnak nagyobbak a csöcsei?
And if you speak English more fluently than German, what keeps you from USA away? Come on man, women come and go.
Ja, én 32 vagyok és férfi.
úgyhogy nem biztos, hogy egy kis mellű lány üzenete volt az utolsó.
De, ha neked az a legfontosabb, hogy jó nagy csöcse legyen, akkor menjél a németekhez.
csak aztán ne segélyt kérjél itthon, mert nyelvtudás hiányában max. mosogatni vennének fel.
akkor csak ennyit kívánnék neked, léphetsz is a jenkikhez, köcsög.
d [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!