Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Skizofrén partnerrel meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skizofrén partnerrel meddig lehet együtt élni? Hogy lehet meggyőzni, hogy az általa igaznak vélt feltételezés nem valós?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha szedi a bogyókat, és megtudod sokszor nyugtatni egy beszélgetéssel, akkor lehet. van tapasztalatom, beszéddel lehet őt lenyugtatni, de egy átlagos civakodás, veszekedés halálos lehet neked is, neki is. végzetessé válhat.
2012. okt. 30. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mivel ez lehet valós, ezért az én javaslatom, hogy a nagy bekattanás idején ereszd ki a vérét! Nem fogsz ülni sokat, hiszen a saját életedet mentetted.
2012. okt. 30. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
miért, mit feltételez?
2012. okt. 30. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja és keress magadnak is egy gondnokot, mert nem sokára te is gyökér leszel, vagy idi*ta.
2012. okt. 30. 21:13
 15/15 omba ***** válasza:

Én nem vagyok doki, de a skizó az nem makacs, hogy meg lehetne győzni, hanem beteg.

Tőled függ, meddig élsz vele, de kezeltetni biztosan kellene.

2012. okt. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!