Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amitől felnézel a párodra? 33/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 09:18
1/7 anonim válasza:
melette biztosnásgban érzem magam...semmi rossz nem történhet ha ő melettem va.és okos,ügyes,mindent megtud oldani...:) szeretem nagyon!
3/7 anonim válasza:
Amiatt, hogy borzasztó okos, intelligens, és mindent megtud oldani, csak néha kell neki egy kis biztatás, bátorítás, de arra itt vagyok én (:
4/7 anonim válasza:
Intelligens, szorgalmas, erős, jó kiállású, nem ijed meg semmitől, nem ismer lehetetlent. És azért is felnézek rá, mert mindig őszintén megmondja a véleményét, még ha markánsan fogalmaz is, de nem kertel csak a kedvemért.
5/7 anonim válasza:
Őszinte velem és mindenben számíthatok rá, mellette biztonságban érzem magam és vigyáz rám, elismeri ha hibázott vagy ha nincs igaza valamiben, megnevettet, mindent megtesz, hogy nekem jó legyen és naponta többször is felhív, csak hogy hallja a hangom... :) szeretem (L)
6/7 anonim válasza:
Tud bocsánatot kérni és képes változni. Van önkritikája.
22/L
7/7 anonim válasza:
Az én barátom nagyon magas, szóval alapból felnézek rá... :D
Na jó, viccet félretérve. :) Nagyon okos, nemsokára megkapja a diplomáját, szóval ő már elért valamit az életben. :) És végre olyan emberke van mellettem, aki tisztel, kedves és udvarias velem, szeret és komolyan gondolja a kapcsolatunkat. :) És amikor a múlt héten napszúrást kaptam Hegyalján, törődött velem, ápolt, olyan kis édes volt. :) Szeretem! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!