Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szokta ezt kerdezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szokta ezt kerdezni a baratnom? (

Figyelt kérdés
En kivancsi lennek miert szokta a baratnom majdnem mindig azt kerdezni (ha nelkulem megy),hogy mehet-e az illeto helyre.Szemly szerint bizalom vagy nemtudom .Erre mi lenne a legjobb valasz szerintetek?
2012. aug. 14. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak azt akarja tudni, hogy nem bánod e, ha elmegy.

Mindig az őszinteség.

Ha zavar mond el, de azért hagyj is neki egy kis teret.

2012. aug. 14. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Azert mert nem akar megbantani meg azert hogy ne legyel feltekeny
2012. aug. 14. 14:19
 3/8 legly ***** válasza:

pontosan, ahogy az első hozzászóló mondja.

fogjad, de azért engedni is kell nekik valamennyit, véleményem szerint ez a legnehezebb megtanulni/kifejleszteni

Üdvözlettel

Legly

2012. aug. 14. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem csak úgy bejelenti, mint sok lány, hogy ide és oda megyek, majd jövök, hanem megbeszéli veled, megkérdez, hogy nem gond-e, ezt így kell érteni.
2012. aug. 14. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
"menjél és érezd jól magad"
2012. aug. 14. 14:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok jo tanacsot engem nem zavar cska oszinten kivancsi voltam masok velemenyere is..En altalaban azt mondtam:"Persze hogy elmehetsz,erezd jol magad"
2012. aug. 14. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez rendes tőle, nem akar megbántani. Mondd el neki, hogy nem kell midig engedélyt kérnie, ha téged ez zavar. Amúgy meg mondd, hogy érezze jól magát, vigyázzon magára.
2012. aug. 14. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert egy pár vagytok, és kíváncsi a véleményedre. Nekem volt egy barátom, buli elött megkérdeztem tőle vagy 10x hogy nem zavarja-e ha elmegyek. Azt mondta hogy nem, de a buli utáni napon láttam rajta a sértődöttséget. 1,5év alatt 4x mentem el nélküle... Kicsit bosszantó volt a viselkedése de szerettem odabújni hozzá és "kiengesztelni" hogy ne morcoskodjon :-) Mostani párom csak annyit kér hogy szóljak merre vagyok, bár 6hét múlva szülök így most az eljárkálás nem aktuális jó ideig :-D
2012. aug. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!