Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan férfiról, akinek 50 nővel volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Lehet hűséges?
2012. aug. 13. 23:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nem szappan, nem kopik--ennyit az agyonhasználtságról...

egyébként meg nem bíznék benne. Társnak oké, ha nem akarunk komolyabbat, de apának nem akarnám.

2012. aug. 14. 14:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legkülönfélébb álláspontokat! :) Kb. erre számítottam.
2012. aug. 14. 17:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Használt zsebkendőbe nem fújnék orrot :))
2012. aug. 15. 19:26
 24/28 anonim ***** válasza:
Éppenséggel nem kizárt, hogy lehet életében még hűséges valakihez, de én személy szerint nem tudok megbízni egy ilyen emberben. Nekem nem imponál egy olyan férfi, aki az életében tucatszámra halmozta a nőket. Kiélési korszak ide vagy oda, nekem ezzel csak azt sugallja, hogy nem tudja igazán értékelni és megbecsülni a partnereit. Amolyan "könnyen jött, könnyen ment" alapon éli az életét. Én pedig ennek teljes mértkében az ellentétje vagyok, úgyhogy köszönöm, nagykegyesen meghagyom másnak az agyonhasznált portékát. :)
2012. aug. 15. 19:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Aki valamilyen ügyfélszolgálatnál dolgozik, na annak van sok kapcsolata nővel :D
2012. aug. 22. 19:43
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem attól még, hogy 50 nő volt, és úgy írod, hogy kapcsolat, attól még lehet hűséges. Mert sehol sem említed, hogy a kapcsolat (ami alatt lehet, hogy naivan, de én rendes járós párkapcsolatot értek, legyen az egy nap, egy hét, vagy akár egy évtized is) során megcsalta volna bármelyik nőjét.

Az igen, az már kérdéses, hogy ha ennyi nővel volt dolga, pont te miért lennél más és különleges a szemében, akivel nem csinálná ugyanazt, mint a többi 50-el, de ki tudja, lehet, hogy tényleg ti lennétek egymásnak a nagy Ő-k. Végülis, a múlt az már elmúlt, és ha ő maga azt állítja, hogy csak te kellesz neki- bár lehet, hogy ez része a csajozási technikájának, és kb mindenkinek ugyanezt mondta-, de nincs kizárva, hogy tényleg megállapodna már melletted, és tényleg hűséges társad lenne egy életen át.

Én személy szerint a múltja alapján az embereket nem ítélem el, számomra az a fontos, amilyen most. Ha bebizonyítaná nekem, hogy hűséges és szerető társam lenne, akkor minden további nélkül hagynám magam. Persze lehet, hogy kicsit tovább kéretném magam, mint általában, és talán kérnék tőle orvosi papírokat a nemi egészségére vonatkozóan, de azért, más akadálya nem lenne a dolognak részemről.

2012. aug. 22. 20:17
 27/28 anonim ***** válasza:

azt hogy

KAMU

2012. aug. 22. 20:22
 28/28 A kérdező kommentje:

26. na végre egy nyitott ember, aki nem csak a felszínt kapargatja!

igen, kapcsolatot írtam, most itt nem fogom részletezni, hogy és mi merre

szerintem a motiváció a lényeg, miért ennyi nővel és miért

de megértem, és elfogadom a többi hozzászóló válaszát is

2012. aug. 22. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!