Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan férfiról, akinek 50 nővel volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Lehet hűséges?
2012. aug. 13. 23:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

hűséges? ha meg is állapodik vkivel hosszú kapcsolatban, biztos fog emlékezni vkire, akivel jobb volt, akárki is legyen a párja, szóval...

gyereknevelés már nehezebb lenne neki.

2012. aug. 13. 23:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv, félreértés ne essék. Tegyük fel, hogy kiélvezte, amit lehetett, családot akar, lehet-e elviekben hűséges? Ha mondjuk összehasonlítjuk egy olyan férfival, aki kevesebb nővel volt a családalapításig, és majd lehet, hogy később jön rá a kapuzárási pánik? Próbáljunk előítéletek nélkül gondolkodni, mert ilyenkor ezek előjönnek természetesen, ami érthető is. :)
2012. aug. 13. 23:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy távoltartanám magam tőle.
2012. aug. 13. 23:28
 14/28 anonim ***** válasza:

mondom, biztos emlékezne a tartósnak gondolt kapcsolatakor is olyan nőre, akivel jobb volt, és arra visszavágyna. ebből a szempontból a leghűségesebb az lehet, aki mással nem próbálta ki.

szóval van kikkel összehasonlítani és egyáltalán nem biztos h pont az 51. lesz a legjobb.

2012. aug. 13. 23:58
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen, de ezen logika szerint nincs különbség aközött, akinek kettő volt és akinek száz. Ha csak ez a különbség, márpedig nem csak ez...
2012. aug. 14. 00:00
 16/28 anonim ***** válasza:
Azért 50 és 2 között különbség van... Érzitek? Kedves kérdező, nem tudom miért tetted fel a kérdést, talán az ismerőseid közül való az a személy akire a kérdés vonatkozik, így viszont könnyebben lehetsz elfogult. Aki 50 nővel összefekszik, az kiég. Nem lesznek már gátlásai és nem hinném hogy tud neki az 51. újat mutatni. Neki a szex olyan lehet mint nekünk a séta, moziba járás vagy pletyizés a csajokkal. Én nem hiszek benne hogy egy ilyen ember valaha is hűséges lehet. Tényleg sajnálom ha az ilyen válaszok téged szíven ütnek, de szerintem igazam van. Bár ne lenne... De kicsi az esélye.
2012. aug. 14. 00:08
 17/28 A kérdező kommentje:

Melyik mondatomban éreztél elfogultságot? :)

Persze, hogy van különbség 2 és 50 között, de determinálnak-e a számok bármire is? Ez a kérdésem!

2012. aug. 14. 00:34
 18/28 anonim ***** válasza:
ennek a fickónak a hűség szó elő sem fordul a szótárában. a kifejezés sem ismerős, hát még az érzés. a "kapcsolat" szóhoz én személy szerint nem 1-2 napos, esetleg hetes ismeretséget társítok. a kapcsolat szó számomra minimum hónapokat, hova tovább éveket jelent. nőként ismerek pasikat - nem férfiakat - akik szeretnek ismerkedni, randizni, szexpartnereket fellelni. számukra ez életforma, időtöltés, unaloműzés, bizonyítási kényszer. lehet "Casanova" v "Don Juan" nőfaló. vagy kedves, kisfiús, visszahúzódó fiatal ember - az "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" - tipikus csapda. az első tipus gyorsan felismerhető, a második veszélyesebb!
2012. aug. 14. 05:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Elég kevés az 50.......
2012. aug. 14. 07:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont szerelmes belém (Állítása szerint)egy olyan férfi aki szintén sok nővel volt.Valóban úgy tűnik,hogy fontos vagyok neki.Nem vagyunk együtt,de mióta ismer nem volt más nővel kapcsolata,pedig még az sem biztos,hogy együtt leszünk.Az ok pedig az,hogy nem biztos,hogy ilyen emberrel akarok együtt lenni,aki ennyi nőtt tett szívtelenül lapátra.Miért ne tenné ezt velem is,miután már nem vagyok olyan izgalmas.Na a másik meg az,hogy kicsit undorító számomra is,hogy ennyire...könnyen adja magát mindenféle jöttment nőnek.

22/L

2012. aug. 14. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!