Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zár ki az életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért zár ki az életéből teljesen?

Figyelt kérdés

Először 14 hónapot voltunk együtt majd szakított velem a barátom. Majd 3 hónap találkozgatás után úgy döntött, hogy ki akar békülni így ki is békültünk. Ez már 1-1,5 hónapja volt. Amikor még a 14 hónapos időszakba együtt voltunk se jártunk bulizni együtt soha és soha nem is hívott el a baráti körével sehova. Na most ez megint ugyan úgy van de most még csak át se hív hozzájuk! És amikor kérdeztem, hogy miért nem vagyunk náluk is azt mondta ezt ő sem tudja. Akkor most az egyik haverja hívta le pár napra balcsira és sem ő sem pedig a barátom nem kérdezte meg hogy mennék-e. Ez nekem rosszul esik és már nem egyszer kérdeztem, hogy miért nem hív el soha a barátaival együtt valahová. Aztán csak annyit mondott hogy akkor majd elmegyünk de persze soha nem hív.

18/L

2009. júl. 21. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ültesd le,és komolyan beszéld meg vele a dolgokat.Szégyell?Vagy miért?Mert ha nem beszélitek meg,akkor ez így megy tovább ki tudja meddig,és neked annál jobban fog fájni.:(
2009. júl. 21. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
VAgy nem szeret vagy ha igen akkor lehet a saját környezetét szégyelli.Sajnálom, hogy ezt kell mondanom,de szerintem ha szeretne akkor nem tenné ezt, hanem mindig veled karna lenni és magával vinne mindenhová.(persze lehet pár nap kivétel)
2009. júl. 23. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!