Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan működik nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik nálatok a távkapcsolat? Havonta mennyit találkoztok és mióta vagytok együtt? Mekkora a táv köztetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jól.nem eleget.nem rég és kicsivel több, mint 300 km.
2012. aug. 13. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek benne,hogy működhet a távkapcsolat is.A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt,ő 240 km-re lakik tőlem.Tavaly szeptemberig könnyebb volt,mivel egy egyetemre jártunk,így hétköznap azért tudtunk találkozni,de utána a lakhelyéhez közeli suliba ment tovább,én pedig maradtam.Olyan két hetente találkoztunk eddig,egész jól alakult a félévünk,már csütörtökön tudtunk találkozni és vasárnap mentem haza tőlük(vagy épp ő tőlünk).Októbertől viszont külföldön fog tanulni fél évig,így az elég nehéz időszak lesz.

Én úgy gondolom,hogy ki lehet bírni,amíg muszáj(a suli után mi is összeköltözést tervezünk).Van annyi önbizalmam,hogy ne gondoljak folyton arra,hogy megcsal a párom,hiszen nem véletlenül vagyunk együtt.Teljesen megbízok benne,ahogy ő is bennem,mielőtt összejöttünk,az egyik legjobb barátom volt,a kapcsolatunk ezen is alapszik,róla pedig tudom,hogy tisztel és szeret annyira,hogy nem csalna meg.

Egyébként meg a páromon kívül is van életem,suli,a hobbijaim,nyelvtanulás,így kihasználom az időt és nem kesergek azon,hogy miért nincs velem.Persze eszembe jut elég sokszor,hogy milyen jó lenne vele lenni,de akkor arra gondolok,hogy ha kibírjuk ezt az ideiglenes állapotot,akkor utána együtt leszünk.

22L

2012. aug. 13. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem igenis működhet a távkapcsolat. Több mint fél éve vagyok együttt a barátommal. Minden hónapban legalább 1x találkozunk, de lehetőleg többbször. Szünetekben ha épp mindkettőnknek jó akkor több napig is együtt vagyunk. Szerintem igenis romantikus tud lenni és én nem akarnék mást helyette (: 17/L
2012. aug. 15. 18:32
 14/15 anonim válasza:
Hát nehezen, mert rossz a másik nélkül..de 2éve lassan hogy együtt vagyunk! a fél ország közénk áll.2-3 hetente talizunk hétvégére.és szünetekbe!
2012. szept. 6. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 300 km a távolság, 11 hónapja tart és nagyon jól működik. Mi sem találkozunk havonta, volt hogy 3 hónapig nem láttuk egymást mert a munka nem engedte de kibirtuk mert közös céljaink vannak és nagyon szeretjük egymást. Mellesleg 3 nap múlva már együtt fogunk élni. :)
2012. okt. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!