Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, akik odaadják a barátnőjüknek a felsőjüket, ha fázik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 18:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
ennyi erővel ha összejösz valamelyik szerencsétlennel, és bejön a képbe egy 3. srác aki ha nem ad meg valamit a csajnak(pl a nálad százszor jobb testét) amit akar, akkor HOZZÁ fog vonzódni.
2012. aug. 13. 18:32
 22/31 anonim ***** válasza:
nem aztmodtam hogy nem adsz meg neki valamit és szerelmes lesz beléd, csak vonzóbbnak látja kicsit mint elötte.Szeretem amikor kiforgatják a szavaim
2012. aug. 13. 18:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
nem csak barátnőmnek, akármelyik lány ismerősömnek felajánlom, ha láthatóan fázik vagy ha szót ejt róla
2012. aug. 13. 18:41
 24/31 anonim ***** válasza:
mindössze ennyit írtál "a csaj akar valamit+nem adod meg=vonzalom".
2012. aug. 13. 19:01
 25/31 anonim ***** válasza:
2012. aug. 13. 19:34
 26/31 anonim ***** válasza:
én még a farkam is odaadom neki ha fázik
2012. aug. 13. 19:37
 27/31 anonim válasza:
én találkoztam már ilyen fiuval nem egyszer :$ az a titka,hogy ne a Discos pháwa fiuk között keresd! ha az a stílus jön be akkor is van olyan aki nem olyan mint egyes discos "álompasik" akik szarnak a fejedre :/ felőlük akár meg is fagyhatsz...
2012. aug. 13. 20:39
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom mindig ideadja, ha látja hogy fázom sőt, van hogy akkor is rám adja, ha nem fázom, biztos ami biztos alapon :D. Úgyhogy igen, vannak még ilyen fiúk :)
2012. aug. 13. 21:03
 29/31 Tojásrántotta ***** válasza:
0%
Egyszer voltam, olyan jó arc, hogy odaadtam neki, de utánna nála maradt több mint 1 hét után kaptam vissza ráadás szarul mosta ki, szal a mai lányoknak nem jó ötlet odaadni a felsőt, inkább faggyon meg, minthogy hazavágja a pulcsimat, inkább növesszenek agyat legyenek előreláthatóak, és ha hideg van vegyenek pulcsit, ne mindig nekünk kelljen előre gondolkoyni...
2012. aug. 13. 22:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ennél is tovább mentem. Egyszer egy ismeretlen lánnyal vártuk a buszt este és láttam, hogy nagyon fázik, én meg mondtam neki, hogy jöjjön közelebb és magamhoz öleltem. Tudom, fura, de valahogy egyből ugrott és nem is tűnt akkor furának a dolog. :D
2012. aug. 14. 02:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!