Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti össze jönnétek egy fogszabályzós lánnyal?
Volt már ilyen kérdés.De igen össze jönnék.Engem nem zavarna
F19
sőt, még egy fülbevalóssal is
most komolyan, nem számít az semmit
mekkora állatok ezért.Engem egyáltalán nem zavart volna,ha valaki akit szeretek fogszabályzót tetet fel.
Primitív fiúk voltak akik szexet akartak
jaja! van egy 15 éves lány ismerősöm és olyan aranyosan vigyorog benne áh~ :D Mondtam neki le se vegye ha megjavul a fogsora :DDD
F19
Nekem volt fogszabályzóm, és 2 fiú is összejött velem ez idő alatt.:)
Az egyiket egyáltalán nem zavarta, kb. meg sem említette, simán csókolózott velem felszabadultan, a másikat viszont nagyon zavarta. Hisztizett, hogy nem mer megcsókolni, de aztán legyőzte ezt. Viszont a fogszabim leszedése után egy évvel is emlegette, hogy undorító volt a pofámban az az ocsmány vas, mindig is undorodott tőle.
Ezt azért meséltem el, hogy lássad, hogy nem érdemli meg egy olyan fiú, hogy összegyere vele, akinek problémája van vele. A te igényességed jelzi a fogszabi, mivel törődsz a fogaiddal. Akinek ezzel baja van, az mehet a fenébe!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!