Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nektek bejön ez a fiú? (több lent)
Figyelt kérdés
van benne érzelem tud nevetni,szeretni,szereti a jo filmeket szemüveges van 1-2 pattanása(nem farm xD)sokat viccelödik felnötesen is tud viselkedni ha kell :D tudom nem irtam angyon körbe am nem kövér és nem is sportos :D
16 éves ;)
2012. aug. 13. 00:35
1/14 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam hogy a lánnyal töltené a legtöbb idöt amit lehet :D
2012. aug. 13. 00:37
3/14 anonim válasza:
mivel nem írtál egyetlen negatív tulajdonságot sem (kivéve az 1-2 pattanást, ami szinte minden 16évesen megvan), így elég nehéz fogást találni a témán. A szemüveg relativ, valakinek bejön, valakinek nem. A többséget szerintem ez nem riasztja vissza. A vicc nélkül unalmas lenne az ember, szóval jó ha van humorérzéke, de igazából nem lehet erre azt mondani még, hogy bejön :) jó tulajdonságok összesséségen, amiket felsoroltál, de az egyetlen ami számít, hogy te mennyire érdeklődsz ezek alapján iránta.
4/14 anonim válasza:
nyugi...még pár év és eljön a Te időd... a 16 éves lányok nagy részének más kell, persze akadnak ott is normálisak..de lesznek majd, akik értékelni fogják :)
5/14 A kérdező kommentje:
én a lánytol akit keresek attol max azt hogy hasonlo tulajdonságai legyen, de én ugy vagyok vele hogy ha szeretem anál több nem kell mert én nem az élvezetre mek(gondolom érted) hanem a szerelemre :D
2012. aug. 13. 00:50
6/14 anonim válasza:
Nem érdeklődik ezek után, 1000 hogy magára gondol. Most jöhetnek a negatívumok:
-0.35 kor gépezik, ahelyett hogy bulizna vagy valami hogy legyen is nője
-össze vissza smileyk, kvára nem volt vicces amiket írtál, és ezzel a komolyság se látszódik.
7/14 anonim válasza:
Anál több nem kell, elég a kevés is?
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Zsír videó :D
Biztos trollkodni járok ide, de néha nem árt leírni az igazat!
50%os csirke.
10/14 anonim válasza:
ez az Lasix! Mondd meg neki. :D Amúgy kérdező, gondolom itt akarsz csajozni. Ez nem társkereső. Ha pedig nem, akkor bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!