Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Miert csinalta mondta ezt a baratnom?
A baratnom 16 eves, ket honapja vagyunk egyutt.
Rengeteg idot toltunk egymassal, amikor csak lehet talalkozunk. Gyakorlatilag minden nap egyutt megyunk ide oda, elofordul az is, hogy o alszik nalam vagy en nala, es ugy megyunk tovabb masnap. A masik fel ugyeit is kozosen megyunk intezni. Tehat ki lehet mondani, hogy vele toltom a mostani eletem egesz reszet. Termeszetesen csinalunk olyan programokat mint pl.: mozi, seta a szigeten, beulunk valahova. Nagyon-nagyon szeretjuk egymast.
Amikor kettesben vagyunk en mindig odabujok hozza, szeretgetem. Nem szexualisan, itt arra gondolok, hogy odabujok hozza, simogatom, nem taperolom.
Tegnap este nalam neztunk filmet, az volt a terv, hogy nalam alszik...
Lefekudtunk mind a ketten az agyamba, elinditottam a filmet.
Es mint mindig odabujtam hozza. Tudjatok nagyon szeretem, nagyon kedves, aranyos, okos es szep lany. Egyszeruen vonz, elvezem a borenek a tapintasat, simogatasat, illatat. Nem birok neki ellenalni. Es NEM szexualisan kozeledek fele, ez most nagyon fontos.
Szoval megint odabujtam hozza, szeretgetni. Kettesben voltunk, senki nem volt a lakasban rajtunk kivul. Kb. ugyanugy kozeledtem fele mint maskor. Erre azt mondta nekem, hogy neki kellemetlen, hogy ennyire nem birom "elengedni", meg az is, hogy ennyire ragaszkodom hozza.
Ezutan "elengedtem", befejeztuk a filmet, lefekudtunk aludni.
Aludni is osszebujva szoktunk...
Szexeltunk mar, tehat nem azert mondta, mert felt attol, hogy most szexelni fogunk. Sot o mondta nekem, hogy megjott neki. Tudom, hogy szeret es azt is, hogy ennek valami mas oka van. Egybol rakerdeztem: mi a baj? nem volt ebbol meg sose gond...
Nem nagyon tudott valaszolni a kerdesemre.... Ez valami olyan dolog lehet nala amit nem tud es nem lehet elmagyarazni.
Vagy ne is foglalkozzak vele? Xarjam le ezt a dolgot?
Szeretnem ha segitenetek nekem lanyok! Mire gondolhatott a baratnom?
Azert azt remelem, hogy lejott az irasombol az, hogy ez egy komoly kapcsolat, nem egy kethetes tini valami. Nagyon szeretjuk egymast.
kilencedik!
nem hinnem. nagyon elvezzuk az egyutt toltott idoket. szeretunk egyutt lenni, beszelni. sosem unjuk egymast. ennek az is az oka, hogy mind a ketten nagyon erdeklodoek vagyunk minden dologra...
Lehet hogy már túl soknak érzi a folytonos törődést és nem igényli ennyire.
Mondjuk nem tudom miért az kapja aki nem igényli, aki meg igényelné arra sz*rnak... na mindegy. :)
Aha, és szerinted ez meddig fog így menni?
Nézd, nyilván ez az első kapcsolatotok. Ilyenkor minden szép és jó...de minden kapcsolat ellaposodik, ahol a felek egymás nyakán lógnak. Minden kapcsolat, és ezt úgy mondom, hogy tudom,látom, hallom, tapasztalom.
Több teret. Különálló személyiségek vagytok, nem csak együtt vagytok egészek. Külön is tudni kell élni.
Én segíteni próbálok, de ha te elutasítasz mindenféle olyan választ, ami esetleg nem egyezik a te akaratoddal, akkor senki nem tud neked segíteni. :)
tizenharmadik!
nagyon koszonom, hogy irsz es atgondolom amit irtal. nem egyikonknek sem az elso kapcsolata. nagyon erdeklodoek vagyunk barmi irant, igy mindig van mirol beszelni.
nem hinnem, hogy kevesebbet idot kene egyutt toltenunk. ennek tobb oka is van. nem feltetlenul fejtenem ki, de ha erdekel neked megirom.
Nem olvastam el az összes hozzászólás, szóval bocsi, ha olyat írok amit már mások is.
Kezdjük ott, hogy nagyon szép dolog, ha ennyire szereted a barátnődet, de néha ez tényleg kellemetlen lehet. Nem azért, mert a lány már nem szeret téged, vagy nem esik jól neki, amit csinálsz. Azt írtad mindig együtt vagytok. Ez nem jó! Az embereknek szükségük van egyedüllétre, amikor csak magukkal foglalkozhatnak. Változó, hogy ki mennyi magányt igényel. Ha tényleg olyan komoly a kapcsolat, ahogy leírtad, akkor beszélj vele. Kérdezd meg, hogy szeretne-e egy kicsit többet egyedül lenni, ha ennyire szereted meg kell értened, hogy neki ez így sok. Bármennyire is szereted, bármennyire is kerülsz hozzá közel testileg és/vagy lelkileg, sosem olvadhattok össze teljesen. Különálló emberek vagytok, mindig lesz az életetekben valami, aminek a másik nem lehet a része.
Másrészt viszont a lányok érzékenyebbek, mint a férfiak. (Figyelem! Érzékenyebbek és nem érzelgősebbek!) Ebben közrejátszik egy csomó hormon (ami a menstruációnál még aktívabb, mint általában) így hát vannak napok/órák (nem feltétlenül csak vérzés közben) amikor a nők mufurcabbak és kevésbé igénylik a törődést, mint egyébként. Ez vegetatív, nem tudja befolyásolni, nem szándékosan bántott meg.
Hogy mire gondolt közben, nem tudom. Attól, hogy ő is lány és én is, lehet teljesen más lelkivilágunk, gondolkodásmódunk, ráadásul mindez szituációfüggő. Ne görcsölj! Ha nagyon bánt, beszéljétek meg!
Készülj fel rá, hogy dobni fog.
Csak még nem tudja, hogy hogyan mondja meg.
Koszonom a valaszokat! Foleg a 16.-at, nagyon tetszett.
Ma is talakoztam a baratnommel.
Rakerdeztem a dologra, komolyabban mint tegnap este.
Egyszeruen kellemetlen volt neki, ahogy "nyomultam".
Mondta, hogy menstrual, emiatt kellemetlen volt neki a dolog. Reszletesen kifejtette nekem, nem irnam le, hogy mit mondott.
A lenyege egyebkent az volt, hogy ami maskor jo es amit szeret, az most tegnap este a mensi miatt kellemetlen volt neki. Az elozo ciklusanal nem volt neki zavaro, hogy szeretgetem. Nem haragudott meg ram, en se o ra. Viccelodott is, hogy a menzesze utan ujra a regi lesz.
Es mielott azt irnatok, hogy dobni fog, csak meg nem keszult fel ra...
Biztos vagyok benne, hogy igazat mondott! Nem ketelkedek benne, latszik rajta, hogy o is ugyanugy oda van ertem, o is szeretne ha ugyanugy osszebujhatnank mint a menzesze elott. Szerencsere a naptara szerint hamarosan vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!