Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ilyen kinézetű pasikat szeretem, lesz valaha nekem párom?
Grr, nyamm.
Én is hosszú haj mániás vagyok, és van egy réteg, akik nagyon tetszenek, de ugyanakkor úgy voltam vele, hogy bárkinek adok esélyt, aki megfog, még a végén elszalasztok egy remek lehetőséget, hogy egy igazán jó párkapcsolatban éljek. Az álmok nem biztos, hogy valóra válnak.
6,5 éve együtt vagyok párommal, aki külsőre nem álmaim férfija, de tetszik és nem taszít, belsőleg pedig helyén van minden.
22/L
Van esély rá, de akkor olyan helyekre, koncertekre kell járnod, ahol az ilyen típusok megfordulnak.
Manapság már nem nagyon divat a glam metal, mert ugye a Mötley Crüe és az a stílus a 80-as 90-es évek végén volt fénykorában.Tehát nem sokan követik már ezt a stílust, külsőségekben sem. Én például ezt a zenei stílust nagyon szeretem, a 80-as évek metálzenéit.
Na de még annyit ehhez, hogy ezek bizony nem a jófiúk(már ha Nikki Sixx-et vesszük :D ) hanem azok akik hódítgatnak össze-vissza és bizony igaza van annak, aki azt írta, hogy neked is úgy kell kinézz, ahogy, mert nekik is megvan a maguk mércéjük.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!