Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarom verni az exem mostani pasiját szerintetek?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen nem bírom ki be csúkom a szemem és azt látom ,hogy szenved ahogy szét verem a fejét..tudom, hogy nem megoldás ez semmire, de annyira bánt, hogy az nem igaz és nem azért mert szeretem az exemet , hanem mert nagyon ingerel, hogy ő szakítás után 3 nappal már mással állt össze , mert neki "nyugalom kell"..és meg is értem mert nagyon csúnya dolgokat csináltam azzal a ringyóval

De valamiért meg akarom bosszúlni úgy érzem, hogy ezt meg kell tennem...az a pasi kb 1 termetű lehet velem olyan 110-20 kg és ez is csak izgat..régen, ha ittam soha nem volt semmi bajjom , de mostanában nagyon agresszív vagyok, ha iszok...haverjaimmal szoktam elmenni szombatonként és múlthéten is ittam egy picit és már menni akartam, nem hallottam semmit amit mondanak ,hogy "ne csináld" nem is érdekelt :/ és tudom ,hogy ezt nem szabadna tennem szerintetek jobb lenne ,ha megtenném?(mármint a lelki ismeretemnek) 19/f

2012. aug. 12. 22:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja, a világ szar, mert ilyen köcsögök alkotják, mint a kérdező.
2012. aug. 12. 23:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Hidd el, 34 évesen még minden nap dugni akar az ember.

Nincs olyan, mikor meg kell ütni egy nőt. Vagyis van, de éppen azzal emelkedsz fölé, hogy nem ütöd meg. Azért csinálják, hogy megüsd, aztán a fejedhez vágják, hogy mit tettél.

Ha én megütöttem volna a barátnőmet, akkor engem ez legalább annyira zavarna, mint őt.

Kb. 20 éve nem ütöttem meg senkit, mert tisztában vagyok vele, hogy akkor kórházba fog kerülni az illető.

2012. aug. 13. 00:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha a verekedés érzelemből születik, hiba. Ha járnál valami harcművészetre, tudnád szabályozni a haragod és meg sem fordulna a fejedben, hogy bárkit is agyonverj. Én csak úgy ütök le embert, hogy ha nem tetszik amit csinál, jeleztem is neki, hogy nem jó úton jár, de nem foglalkozik vele, mert lenéz, mert ostoba stb. Akkor jön a bántás, dühtől függetlenül, hideg fejjel. A verésnek max úgy van értelme, ha van vele célod is, hacsak hisztiből nyomod meg fogod bánni vagy téged vernek el.
2012. aug. 13. 12:26
 24/26 A kérdező kommentje:
Értettem:) nem fogok balhézni.
2012. aug. 13. 13:11
 25/26 anonim ***** válasza:
mivan? megütötted a csajt? ezen eddig valahogy átsiklottam, vagy erről nem volt szó...
2012. aug. 13. 17:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Hang vagy lebaszni neki egyet
2013. dec. 18. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!