Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarom verni az exem mostani pasiját szerintetek?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen nem bírom ki be csúkom a szemem és azt látom ,hogy szenved ahogy szét verem a fejét..tudom, hogy nem megoldás ez semmire, de annyira bánt, hogy az nem igaz és nem azért mert szeretem az exemet , hanem mert nagyon ingerel, hogy ő szakítás után 3 nappal már mással állt össze , mert neki "nyugalom kell"..és meg is értem mert nagyon csúnya dolgokat csináltam azzal a ringyóval

De valamiért meg akarom bosszúlni úgy érzem, hogy ezt meg kell tennem...az a pasi kb 1 termetű lehet velem olyan 110-20 kg és ez is csak izgat..régen, ha ittam soha nem volt semmi bajjom , de mostanában nagyon agresszív vagyok, ha iszok...haverjaimmal szoktam elmenni szombatonként és múlthéten is ittam egy picit és már menni akartam, nem hallottam semmit amit mondanak ,hogy "ne csináld" nem is érdekelt :/ és tudom ,hogy ezt nem szabadna tennem szerintetek jobb lenne ,ha megtenném?(mármint a lelki ismeretemnek) 19/f

2012. aug. 12. 22:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy zsírdisznó. Lehet, hogy ilyen birkózó-alkatú. Egy olyan bunyót mondjuk megnéznék szívesen. :D
2012. aug. 12. 22:45
 12/26 A kérdező kommentje:
a zsírdisznó az ő...én 4 éve testépítek és sokkal jobban nézek ki mint ő és ez is amúgy idegesít..viszont megpróbálok nem verekedni, mert az k*va tuti ,hogy feljelentene:...
2012. aug. 12. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
valahogy le kell vezetned a feszültséget, de gondolj arra, hogy 19 éves felnőtt ember vagy, jogi következményei, akár börtön is lehet belőle, megér annyit, hogy duplán szopj a csaj miatt?
2012. aug. 12. 22:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: Ha kiderül hogy az exed pasija nehéz súlyú birkózó, akkor a frontális támadást inkább hanyagold. Próbálj mögé kerülni, lehet hogy ő az erősebb, de te vagy a gyorsabb..és ha már behúzott neked, akkor mondjon bárki bármit, de ne kelj fel, maradj a földön és csinálj úgy mintha elájultál volna.
2012. aug. 12. 22:48
 15/26 anonim ***** válasza:
börtön biztos nem lenne
2012. aug. 12. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem csodálom, ha otthagyott a csaj:

1. csúnya dolgokat csináltál

2. ringyónak nevezed

3. undorító iszákos disznó vagy

4. az életkorod több, mint az IQd

Örülj neki, hogy elmondhatod, hogy járt veled egy idősebb csaj és pont. Fogadd el, hogy ő felnőtt kapcsolatot akar, te meg még gyerek vagy ehhez.

2012. aug. 12. 22:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek,akik nagyon hamar túllépnek a másikon.Tudod,miért teszik ezt?Azért,mert NEM SZERETTÉK IGAZÁN a párjukat!!!!Na most,ebből,következik,hogy a volt barátnőd nem szeretett Téged.Akkor ezek szerint nem érdemli meg,hogy foglalkozz Velük,és hogy lesüllyedj a szintjükre!Nem éri meg az egész,érted?Amúgy nem vagy egyedül,hasonlóan érzek,legszívesebben beolvasnék ebben a percben mindkettőnek,bár itt én vagyok a nő,de...Van a világon tartás és büszkeség is!Az alkohol és az agresszió nem megoldás semmire.Ha lehiggadsz kicsit,Te is belátod.
2012. aug. 12. 22:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha neked megéri, hogy utána bevarrjanak a kóterba akkor csináld.
2012. aug. 12. 22:53
 19/26 A kérdező kommentje:

ma 22:49 3 szor ütöttem meg amúgy ezt a csajt...és nem mondta neki senki ,hogy jöjjön vissza és ő könyörgött, hogy fogajdam vissza tehát szeretett, csak hát a 3 dik után már nem nagyon mert vissza jönni...amúgy nem vagyok annyira hülye mint ahogy ez itt a betűkbe látszik őt azt bántotta, hogy nem dolgozotok stb..de most végeztem még csak a sulival nem tudok egyből munkát találni...és igen megijedtem, hogy egy senki leszek és ,ha nap mint nap elmondják, hogy te egy senki leszel..és még a barátnőd is akkor van az a szint ahol megütöd már, sőt a barátaidtól is eltilt. És az idegesített, hogy egy trógernek hitt és inkább elment egy ilyen csoróval aki azért jobb mert idősebb mert már van munka helye és nem akar nap mint nap dugni...és nagyon fáj , hogy ilyen hamar túl tette magát rajtam de amúgy már elfogadtam..mert ez a csaj még hozzám képest is kevés volt (agyilag is) nem fogok balhézni tényleg mert nem érdemli meg.

És igen azért hagyott el mert neki felnőtt kapcsolat kell.

De amúgy ő többet ivott mint én..ezért is veszekedtünk a legtöbbet.

2012. aug. 12. 23:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem szard le, higgadj le, férfi módjára tedd túl magad ezen. A világ szar, mert kötsögök :) alkotják. Viszont van még még legalább egy tonna lány a bolygón, valószínűleg több is :). Azokkal foglalkozz inkább, érdemesebb.

peace

2012. aug. 12. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!