Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányra/fiúra miért mondják egyesek, hogy kicsi még?
Ó, én nem ítélkezem :) Aranyos dolog ez, és még csak nem is haszontalan. De majd kinövitek ezt a kapcsolatot. Ebben biztos vagyok
F/16
Egy ki nem fejlett almára miért mondják aazt, hogy éretlen?
Hát biztos nem azért, mert piros lenne és jóízű.
Innét kezdve magadban is megtalálod a választ!
Öhm... én is azt gondolom, hogy egy párkapcsolathoz nem elég érett egy 14-15 éves tini, (tisztelet a kívételnek) -ezek a kivételek talán azok az emberek akik többet éltek meg egy átlagos 16 évesnél /úy értem lekileg/
én tipikus "régi" 14 éves vagyok egy teljesen naív lány aki egy mesébe illő szerelemre vágyik,egy kis tini nem élt eleget ahhoz, hogy megértsen egy párkapcsolatot.!Az "új" 14-15 évesek is ugyan ilyen naív,butus kis gyerekek belülről valahol NAGYON ,NAGYON ,NAGYON mélyen ^^" az új alatt azokat a tiniket értem akik az elk**vásodás tipikus áldozatai :) élő példa a volt legjobb barátnőm . / bocsi ha furin magyaráztam de külföldiekkel nőttem fel /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!