Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl fiatal hozzá?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Az öcsém még csak 17 és egy 22 éves lánnyal kezdett el járni.

A lány itt volt nálunk vendégségbe,és valóban nagyon szexi,de eszembe se jutott ráhajtani,párszor kivertem magamnak,azt el volt intézve.

Tesóm viszont összejött vele,és azóta le is feküdtek. Nem durva ez egy kicsit? Nem túl fiatal hozzá?

2012. aug. 12. 11:33
1 2 3
 11/25 Kleo25 ***** válasza:
Hu te nagyon nem vagy magadnál fáj hogy a tesó hamarabb elvesztette a szüzességét, mint Te?Ne légy már ennyire bunkó!!!!Fogd magad és keress magadnak egy csajt!!
2012. aug. 12. 12:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Most itt nem rólam van szó,hanem róla! A saját csajügyeimet majd magam elintézem,bízzátok rám. Én csak a tesóm miatt tettem föl a kérdést. Mert az sose jó,ha idősebb a csaj,nagyon nincsenek egy érettségi szinten.
2012. aug. 12. 13:07
 13/25 Kleo25 ***** válasza:
És??? Nem te választottad hanem Ő, az ő dolga hogy kivel van együtt, ha neki jó akkor te csak maradj csöndben. ha szüleid is elfogatták akkor te csak ne aggódj, majd ők szólank neki ha valami nem jó.
2012. aug. 12. 13:28
 14/25 anonim ***** válasza:

ez nagyon kellemetlen.... valahogy én is furán érzem magam mikor a bátyám haza hoz egy csajt aki pl 18 éves, bátyám 28, és én vagyok 20 :DD mikor az inkább hozzám való volna nem hozzá. Ráadásul akire már rámászott az már nekem csak tabu. így a város 70 % tabu :S

20 F

2012. aug. 12. 14:17
 15/25 A kérdező kommentje:
Nekem viszont a kisöcsémről van szó. És nem valók egymáshoz korban. De egyébként is éretlen még ehhez. Még kiskorú!
2012. aug. 12. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha boldog a csajjal akkor szerintem hagyd rájuk. Attól, h idősebb a lány még nem biztos, h hozzád való lenne és az sem biztos, h ki akar tolni az öcséddel. Szép dolog lenne ha tényleg aggódnál az öcsédért, de ez most szerintem féltékenység. Ha tényleg aggódnál érte akkor nem irtad volna, h szexi a lány és kiverted párszor... ha meg ne adj isten tényleg nem hozzá való a lány, akkor majd arra rá jön az öcséd és majd tanul a saját hibájából. 17 éves nem 2. Védelmezd őt, ha verekedésbe keveredik v ha drogozni kezdene. De a csaj ügyeibe ne szólj bele, főleg ne akkor, h ha a szüleid sem ellenzik a kapcsolatukat.
2012. aug. 12. 19:33
 17/25 anonim ***** válasza:

ugyan már mi az hogy kihasználja? néha lepippantja?? jajj szegény kisöcséd.. tényleg rossz neki :D

hidd el itt most csak veled van a gond de am megértem... szar lehet, de hagyd rá, ez nem a te dolgod..

2012. aug. 15. 09:09
 18/25 anonim ***** válasza:
legalább a lány megtanítja neki, hogy legyen jó szerető belőle. és szerintem az a gáz, ha egy fiú 20 évesen szűz.
2012. aug. 15. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:
és a te viselkedésed éretlen.
2012. aug. 15. 10:31
 20/25 A kérdező kommentje:

Jó szerető? Na ne! Miért lenne az jó?

Miért gáz az hogy valaki 20 évesen szűz? Itt több mint 100 kérdésnél mindenki azt írja,hogy jaj az nem gáz,most akkor mégse?

Öcsém meg még csak egy 17 éves kisfiú. Teljesen félregondolja a dolgokat. Most attól,hogy ő hamarabb elvesztette a szüzességét,és ilyen komoly barátnője van,nagyon el lett szállva magától. Éretlenül gondolkodik,mert azt hiszi ettől lesz menő.

2012. aug. 15. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!