Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tolódott ki ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tolódott ki ennyire a szülés ideje?

Figyelt kérdés
Már ritkaságszámba megy az, aki 25-27 éves kora előtt szül. Miért? (Nincs bennem előítélet, csak kíváncsi vagyok.) Illetve miért néznek rám az emberek furcsán, ha megtudják, hogy én 22 éves koromban már anyuka szeretnék lenni?

2012. aug. 10. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem év vesztes, felveszik elsőre és nem is csúszik akkor is 24. éves mire befejezi az egyetemet. Nem dolgozott így még GYED-et sem kaphat, akkor mégis miből tartana el egy gyereket. Meg nem mindenki találja meg élete párját 18. évesen.
2012. aug. 10. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert ma egy nőnek nem csupán anyának kell lenni: a társadalom elvárja (és jó esetben belülről is van rá igénye), hogy teljes értékű ember is legyen: tanuljon, dolgozzon, építse a karrierjét, bevétellel járuljon hozzá a családi kasszához.

Namármost amíg befejezi az egyetemet, az alsóhangon 23 éves kor. Elkezd dolgozni, eltelik legalább 4-5 év, mire tisztességesen keres, mert a kezdőfizetés mindenhol az éhhalált jelenti. No, akkortól lehet gondolkodni gyereken: a nő pedig legalább 29-30 éves.

Ettől függetlenül én is mielőbb szeretnék gyereket.

24/N

2012. aug. 10. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik az iskola és munka, másik, hogy nehéz társat találni.
2012. aug. 10. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 21 évesen szültem, de csak 1 gyerekem van.

Van olyan ismerősöm, aki most 24 évesen 6 terhességen van túl (ebből 3-at szült meg, és ebből az elsőt 17 évesen...)

2012. aug. 10. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
Én 15éves korom óta akarok babát, most 21 vagyok és 6hét múlva szülök. Diákmunkáim voltak, tettem félre pénzt így a gyes mellett ami tényleg kevés én is be tudok szállni a barátom mellé a közös kasszába, de tény hogy most 2 évig ő fog eltartani nagy részben. Amúgy a mai világban mi a garancia arra hogy ha elvégzem az egyetemet (23évesen kb) akkor lesz egy normális munkám normális fizetéssel? Diplomások is örülnek ha felveszik őket minimálbérért valahova. Akkor még 2év munkaviszony kell, de sok minimálbéres munkahelyen 3havonta újítgatnak szerződést így a terhesség alatt sem lesz az ember védett mert ugye nem rúghatnak ki de ha lejár a szerződés akkor nem fogják meghosszabbítani. A pici mellett még fogok tanulni estin vagy levelezőn szóval ez a 2évem sem megy el hasztalanul. Akik meg 30 felett vállalnak gyereket csodálkoznak ha a terhességük alatt minden létező nyavaja kijön rajtuk és esetleg a baba is beteg lesz, míg nekem 20évesen semmi tünetem nincs csak a hasam és a mellem nőtt. Persze mindenki maga dönti el mikor vállal gyereket, a nyomorba tényleg nem kell szülni azért mert valaki fiatal, de azért 40éves korig sem kell húzni a dolgot hogy utána meg ne jöjjön össze a baba....
2012. aug. 11. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!