Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne élvezni a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne élvezni a magányt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Értem,de ahogy múlik az idő egyre inkább gátlásos leszel..!Nincs abban semmi,hogy odamész egy lányhoz és kedvesen bókolsz neki és beszélgetsz teljesen hétköznapi dolgokról.Egyszer próbáld ki.. Életed végéig nem járhtsz qrvákhoz,bár van egy olyan mondás,hogy qrvából lesz a legjobb feleség.Amúgy az a vicc,hogy egy qrvához elmersz menni egy hétköznapi lányt meg nem mersz leszólitani:D A qrvával is kell beszélgetni,persze nem kötelező,de nem árt,már csak azért is hogy jól érezd magad és ne feszélyezetten.Kicsit ellentmondásos amit írtál ebből a szempontból.
2012. aug. 12. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:

# 11/11

Igen csak a qwa nem fogja nagykepuen visszautasitani, meg ilyenek :P

2012. aug. 12. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:

"aki másmilyen mind belsőre mind külsőre, legyen bármilyen, a szájába repül egy társ. Nekem soha...."

Ezt csak te látod így külsőre pedig az illető sokat tett azért, hogy párt találjon. Csak az ócska kifogások de miért nem mered felvállalni, hogy ez a te saját hibád?

És hol olvastad azt, hogy lehet élvezni a magányt? Az egyedüllétet lehet élvezni mert az ember önmaga lesz boldog nem egy másik embertől. A magány és az egyedüllét nem ugyan az.

Hány éves vagy tulajdonképpen?

2012. aug. 12. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:
rajtad múlik, hogy magánynak, vagy szabadságnak fogod fel :)
2012. aug. 12. 13:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Azért úgy, hogy 23 éven keresztül nem volt senkim, nem hiába panaszkodok...
2012. aug. 12. 13:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Na elnézést, elírtam, 24 múltam.
2012. aug. 12. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Jaj értem :D te vagy az aki itt siránkozik hónapok óta, hogy 24 évesen szűz. Tudod attól, hogy valaki tanácsot ad és magadra ismersz az még nagyobb feszültséget fog kiváltani nálad mégpedig azért mert semmit nem teszel ellene. Így mész le egyre lejjebb a saját poklodban. Ezért mondták azt neked, hogy nem leszel boldog. És ha egy év múlva valaki itt olvasgat te még mindig itt fogod sajnáltatni magad. Ennyi....
2012. aug. 12. 13:18
 18/18 Jézus :) ***** válasza:

Meditálj!

Az egyetlen dolog ami lecsendesíti elmédet. Magányodban olyan dolgokra fogsz rájönni, hogy tátva marad a szád, hogy ezeket eddig nem vetted észre. Megvilágosodsz.

Én kimondottan szeretek egyedül lenni. Csak egyedül magányodban tudsz elmélyülni és fejlődni igazán.

2012. nov. 23. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!